• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun kanatları kanıyor

Cicisahibi

Aktif Üye
Kuşumun kanatlarına ne olduğunu bilmiyorum ama hep kan olmuş tüy hastası zaten uyandığımda böyle buldum ne yapmam gerekir bilmiyorum yardımcı olur musunuz 🙁
Videosu;

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tüy tüpçüklerinin ucunda kan oluyor bazılarının. Onu çekmiş olabilir. Kaşıdığı kısımda yara varsa kaşıya kaşıya kanatmışta olabilir kontrol ettiniz mi?

Mert.

Eski Forumcu
Katılıyorum hocama yara yoksa tüy tupfuklerini çekmiştir sorun olcagini düşünmüyorum ama uzmanlarımız daha iyi bilir

Serein

Aktif Üye
Tüy dökümünde mi şu an benim kuşum tüy dökümünde olduğu için çekip kanatmıştı ve kan miktarı da kuşunuzdaki gibiydi veterinere danistigimda kanayan yeri gagalamasini engelleyin yakalık yapabilirsiniz demisti ama bu kuşumu daha cok strese sokar diye yapmamıştım elimle engelledim oynatmaya calistim

Cicisahibi

Aktif Üye
Tüy dökümünde mi şu an benim kuşum tüy dökümünde olduğu için çekip kanatmıştı ve kan miktarı da kuşunuzdaki gibiydi veterinere danistigimda kanayan yeri gagalamasini engelleyin yakalık yapabilirsiniz demisti ama bu kuşumu daha cok strese sokar diye yapmamıştım elimle engelledim oynatmaya calistim
Hayır tüy döneminde değil tüy hastası hiç olmamıştı şimdiye kadar ilk kez oldu

Asya

Aktif Üye
Kuşumun kanatlarına ne olduğunu bilmiyorum ama hep kan olmuş tüy hastası zaten uyandığımda böyle buldum ne yapmam gerekir bilmiyorum yardımcı olur musunuz 🙁
Videosu;
Benimde önceden bu hastalıkta bir kuşum vardı, bazı tüy tüpçüklerinin içinde kan olabiliyor dolayısıyla bu tüyler düşünce kuşta bu şekilde kanamalarda olabiliyor, çok fazla kan kaybetmediği sürece bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.

Üst Alt