• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun kanat tüy problemi

zeta

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
dökülen tüylerin tüplerinde seyrek kanama olması tüylerin bozuk çıkması uçamaması kaliteli tüy uzamıyor
Hastalık Belirti Tarihi
1 Şub 2022
Merhaba muhabbet kuşumun 6 aya yakın tüy problemi var fırtına gibi uçan kuşum kaybettiği kanat tüyleri yüzünden uçamaz hale geldi ve dökülen tüy yerine gelen yeni tüylerde hep bozuk geldi bunun için ilaç kullanmaktan çekindim ne yapacağımı bilemedim bu sayfayı bir arkadaş tavsiye etti hemen yazayım dedim görntü ve video paylaşımı da ekliyim hemen fikirlerinizi tavsiyelerinizi merakla bekliyor olacağım şimdiden teşekkürler .

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoş geldiniz 😊
Mümkünse kuşunuzun görsellerini görebilir miyiz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba muhabbet kuşumun 6 aya yakın tüy problemi var fırtına gibi uçan kuşum kaybettiği kanat tüyleri yüzünden uçamaz hale geldi ve dökülen tüy yerine gelen yeni tüylerde hep bozuk geldi bunun için ilaç kullanmaktan çekindim ne yapacağımı bilemedim bu sayfayı bir arkadaş tavsiye etti hemen yazayım dedim görntü ve video paylaşımı da ekliyim hemen fikirlerinizi tavsiyelerinizi merakla bekliyor olacağım şimdiden teşekkürler .
Öncelikle ailemize hoş geldiniz 😇 Fotoğraf ve videoyu bekliyoruz🙏 Videoyu streamable.com üzerinden yükeyip linkini buraya atabilirsiniz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşta tüy problemi sonradan da çıkabiliyor eğer genetiginde varsa. 😕 Sizi bu konuda hocalarımız daha bilgilendirir ama nekton biotin takviyesi uygulayabilirsiniz.

Mert.

Eski Forumcu
Olmuş da arkadan kuyruk tarafından resim.yada video yuklermisin takviye kullaniyormusunuz kusa

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bağışıklığı güçlendiren besinler verin ve biotin içerikli destekleyici kaliteli ürünler verin ayrıca a vitamini içeren meyve ve sebzeler yani kısacası kuşun tüy sorunu var bunun ne derece olduğunu anlamak için testler gerekmektedir onlar için imkanınız yoksa yukarıda yazdıklarımı verin faydası olur

Mert.

Eski Forumcu
Tüy sorunu var sanırım kusta onu ölçülmesi için test yapılması gerekiyor kuşun bir ihtimal iyileşmesi için bu takviyeleri kullanabilirsin gervit multivitamin enrobact probiyotik BT amin forte çünkü bun tüy hastaligi n. Tam olarak tedavisi yok oyuzden test yaptırın tüy hastalığını degilmi diyede öğrenmiş olursunuz kanatlı uzmanına Kanatlı Uzmanı burdan bakabilirsiniz

zeta

Yeni Üye
Bağışıklığı güçlendiren besinler verin ve biotin içerikli destekleyici kaliteli ürünler verin ayrıca a vitamini içeren meyve ve sebzeler yani kısacası kuşun tüy sorunu var bunun ne derece olduğunu anlamak için testler gerekmektedir onlar için imkanınız yoksa yukarıda yazdıklarımı verin faydası olur
teşekkürler elimden geleni yapacağım sürecide burdan yazarım

zeta

Yeni Üye
Tüy sorunu var sanırım kusta onu ölçülmesi için test yapılması gerekiyor kuşun bir ihtimal iyileşmesi için bu takviyeleri kullanabilirsin gervit multivitamin enrobact probiyotik BT amin forte çünkü bun tüy hastaligi n. Tam olarak tedavisi yok oyuzden test yaptırın tüy hastalığını degilmi diyede öğrenmiş olursunuz kanatlı uzmanına Kanatlı Uzmanı burdan bakabilirsiniz
çok teşekkür ederim süreci yazacağım mutlaka

Utku K.

Aktif Üye
Öncelikle merhabalar , düzensiz gelen tüm tüyleri çekin , Kuşunuza Röhnfried Bt Amin forte takviyesi ve Vitaz soliter biotin takviyesi uygulayın. Haftada 2 gün bt amin forte suyuna uygulama yapın. Haftada 3 gün ise ayrı bir kapta vitaz soliteri yemine karıştıracaksın. İnşallah düzelecektir

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Öncelikle merhabalar , düzensiz gelen tüm tüyleri çekin , Kuşunuza Röhnfried Bt Amin forte takviyesi ve Vitaz soliter biotin takviyesi uygulayın. Haftada 2 gün bt amin forte suyuna uygulama yapın. Haftada 3 gün ise ayrı bir kapta vitaz soliteri yemine karıştıracaksın. İnşallah düzelecektir
Hocam bu vitaz soliter biotin in nekton biotin den farkı nedir. Teşekkür ederim 🖐🏻

Utku K.

Aktif Üye
Hocam bu vitaz soliter biotin in nekton biotin den farkı nedir. Teşekkür ederim 🖐🏻
Dediğiniz ürünü hiç kullanmadım , ben kendim de vitaz soliter kullanıyorum biotin oranı ve içeriği güzel bir ürün hem müşterilerden geri dönüt hem de kendi tecrübelerimiz sonucu farklı bir ürün arayışına sokmadı bizi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Vitaz soliteri nedir? Yeme karışan bir katkı bir süre sonra yemi etkisiz hale getirir 🤔 tabi eğer bu tohum değilse ben vitaz soliteri yeni duyuyorum hergun başka bişey çıkarıyorlar 😂

Üst Alt