• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanadında ne var

Neriman

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kaşıntı
Yarayı ben yeni farkettim sürekli de kaşınıyordu bitlenmiş sandım bugün de ilaç sıkacaktım o zaman gördüm başka yerin de yok acaba mantar mı yardımcı olur musunuz bugün tendürdiyot sürdüm biraz internette de terramciyn vazelin ya da trosyd kullanılıyor diye yazıyo kullansam bi sıkıntısı olur mu

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Fotoğraflardan anliyamadim ufak urlar mi var.

Neriman

Yeni Üye
Çok anlayamadım ilk defa bi kuşumda böyle gördüm tüylerini de baya yolmuş hep

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba çok geçmiş olsun kasidigi için yara yapmış önceliğiniz boyunluk temin etmek böylece yaranın kuruyup iyileşmesine yardımcı olur 👍 yaraya krem önermiyorum batikonla pansuman yeterlidir

Neriman

Yeni Üye
Merhaba çok geçmiş olsun kasidigi için yara yapmış önceliğiniz boyunluk temin etmek böylece yaranın kuruyup iyileşmesine yardımcı olur 👍 yaraya krem önermiyorum batikonla pansuman yeterlidir
Teşekkür ederim ben mantar falan sanmıştım rahatladım şu an

Son düzenleme:

Neriman

Yeni Üye
Sadece kaşıntıdan mı olmuştur mantar falan değil mi yani şu an İçim biraz rahatladı

Bahar Y.

Müdavim
Yolmuş o bölgeyi, stres yaptığı bir şey varsa ondan kaynaklıdır boyunluk takarsanız baya faydası olur kapanmasının, geçmiş olsun

Neriman

Yeni Üye
bit gördüm bugün kafesini temizlerken muhtemelen ondan yaptı kaşıdı ben çift kuşlar diye pek rahatsız etmek istemedim bu aralar o yüzden de ilaçlamayı aksatmıştım ama bugün kafes dahil her tarafı ilaçladım başka böyle etkili bi yöntem varmı bitler için bir de başka bi yuva hazırlığı yapan çiftlerim var onlar sürekli bit ilacı sıkınca yuva hazırlığını bırakır mı

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yuva hazirligi yapan kuşlar için ve yuvaliga ve kafes tabanına akartox kullanın. Diğer kuşlarınizi ivermectin ense damlası kullanabilirsiniz

Neriman

Yeni Üye
Sürekli rahatsız ediyorum da düzelme var mı bana ilk güne göre çok iyi geldi Sürekli batikon döküyorum bit ilacını da kullanıyorum ilk zaman ki gibi orasını da çok kaşımıyo ama batikonun zararı olur mu

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Düzelme var bit ilacı olarak ne kullaniyorsunuz

Neriman

Yeni Üye
bi kaç damla suyuna sirke kat onu da sık tüyleri iyi çıkar dedi de pek emin olamadım

Üst Alt