B buse can Aktif Üye Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 101 Tepkime puanı 36 Puanları 28 31 Ağu 2025 #1 Merhabalar, Kuşumun kanadına bir şey oldu hem düşüyor hem de titriyor
B buse can Aktif Üye Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 101 Tepkime puanı 36 Puanları 28 31 Ağu 2025 #2 buse can' Alıntı: Merhabalar, Kuşumun kanadına bir şey oldu hem düşüyor hem de titriyor Genişletmek için tıkla ... Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
buse can' Alıntı: Merhabalar, Kuşumun kanadına bir şey oldu hem düşüyor hem de titriyor Genişletmek için tıkla ... Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,161 Puanları 113 31 Ağu 2025 #3 buse can' Alıntı: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun Dert bir çarpma mı oldu? Rontgen çektirin lütfen kırık olabilir
buse can' Alıntı: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun Dert bir çarpma mı oldu? Rontgen çektirin lütfen kırık olabilir
B buse can Aktif Üye Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 101 Tepkime puanı 36 Puanları 28 31 Ağu 2025 #4 Demet bükay' Alıntı: Merhaba geçmiş olsun Dert bir çarpma mı oldu? Rontgen çektirin lütfen kırık olabilir Genişletmek için tıkla ... Bildiğim kadarıyla olmadı kafesteydi hiç seste duymadım. Başta tüyü düştüğü icin cok ucamadigini düşünmüştüm cunku sadece onda farklılık vardi bugun de kanadının düştüğünü fark ettim
Demet bükay' Alıntı: Merhaba geçmiş olsun Dert bir çarpma mı oldu? Rontgen çektirin lütfen kırık olabilir Genişletmek için tıkla ... Bildiğim kadarıyla olmadı kafesteydi hiç seste duymadım. Başta tüyü düştüğü icin cok ucamadigini düşünmüştüm cunku sadece onda farklılık vardi bugun de kanadının düştüğünü fark ettim
Ece A. Eski Forumcu Uzman Mentör Yardımsever üye Katılım 29 Mar 2024 Mesajlar 1,531 Tepkime puanı 1,448 Puanları 113 31 Ağu 2025 #5 Merhaba, kafeste kendisine zarar vermişte olabilir. Mutlaka bir röntgen çektirin derim çok geçmiş olsun
Merhaba, kafeste kendisine zarar vermişte olabilir. Mutlaka bir röntgen çektirin derim çok geçmiş olsun