• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanadına kan oturdu

hakanAy

Yeni Üye
Kuşum 45 günlük, 2 gün önce sahiplendim, kafes icinde dal darı aparatı içinden geçmeye çalışıyordu, sanırım o aşamada kanadina zarar verdi, ucamiyor ama kanadını esnetebiliyor, hareketlerinde sıkıntı yok gibi

Yoda

Aktif Üye
Kuşunuzun durumunu anlamamız için fotoğraf ya da video paylaşır mısınız?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kanat kırılmışsa ve sıcağı sıcağına müdahale edilmezse hayatı boyunca uçamaz. İncinme ihtimali de olabilir ama riske atmayın olay yeni geliştiyse kanatlı uzmana götürün röntgeni çekilsin kırık var mı yok mu anlaşılır kırık varsa vaktinde müdahale edileceği için kanadın düzelme ihtimali yüksek.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Orası deri gibi geldi bana ama dokunduğunuz zaman kan bulaşıyor mu elinize?
Kanadını oynatamıyorsa götürün yinede garanti olsun. Geçmiş olsun.:)

hakanAy

Yeni Üye
Kuşumun kanadının son hâlini yüklüyorum, uçmaya basladi fakat köklerde kan oturması devam ediyor, veteriner fahiş fiyat soyledi, kararsiz kaldım, kendi kendine düzelir mi yoksa götüreyim miEkli dosyayı görüntüle 63341

Yoda

Aktif Üye
Kuşumun kanadının son hâlini yüklüyorum, uçmaya basladi fakat köklerde kan oturması devam ediyor, veteriner fahiş fiyat soyledi, kararsiz kaldım, kendi kendine düzelir mi yoksa götüreyim miEkli dosyayı görüntüle 63341
Bence zamanla geçecektir ama içiniz daha rahat edecekse götürün tabi ki. Hangi veteriner ile görüştünüz? İzmir'de Hekim Veteriner Kliniği'ni öneririm.

Hekim Veteriner Kliniği
Göztepe, Mithatpaşa Cd. 801\A, 35290 Konak/İzmir(0232) 224 90 94

hakanAy

Yeni Üye
Bornova'da sadece kuşlara bakan veteriner sadece muayene 900tl, yorumlari okudum 5 6000 tllerden bahsediyorlar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kafeste dal darı aparatın içinden geçmeye çalışıyordu sanırım o aşamada kanadina zarar verdi
Rif ampul kullanabilirsiniz tüy köklerine kulak pamuğu ile sürün günde 4-5 kere, 3-4 güne düzelir, eğer ki. Çürüme varsa onuda düzeltir, endişe etmeyin lütfen, makalemiz ide okuyun, eczaneden alınabilir antibiyotik ve antibakteriyeldir, yanetkisi kesinlikle yoktur