• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanadi

Aysenurbusra

Aktif Üye
Arkadaşlar tüy sorunlu bir kuşum var tüyleri çıkıyor ve sürekli dökülüyor ama bu sefer kanatlarında çok fena kan var anlamadım biyere takılmadı birşey olmadı ne yapmam lazım

Ekli dosyalar

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kanayan tüyü kökünden çekip kanayan yere mikrop kapmaması için kulak çubuğuyla batikon uygulayıp mısır nişastası ile kanamayı durdurabilirsiniz.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Benim bildiğim bi çeşit tüy virüsu kesin bi çözümüde yok,bağışıklığını yüksek tutmanız gerekiyor probiyotik,vitamin takviyesi yapın ama yinede daha bilgili kişiler bi baksın,yanlış yönlendirmiyin

Aysenurbusra

Aktif Üye
Benim bildiğim bi çeşit tüy virüsu kesin bi çözümüde yok,bağışıklığını yüksek tutmanız gerekiyor probiyotik,vitamin takviyesi yapın ama yinede daha bilgili kişiler bi baksın,yanlış yönlendirmiyin
Nasıl yani diğerlerine de bulasirmi doğuştan böyle kardesleri normal

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Nasıl yani diğerlerine de bulasirmi doğuştan böyle kardesleri normal
Üretimini yaparsanız yavruları da tüy sorunlu veya taşıyıcı olacaktır, bir yavruda çıktıysa anne veya babanın da virüsü taşıyor olması muhtemel, bundan sonraki kuluckalarda da çıkma ihtimali var yani böyle yavruların.. bu arada, kardeşleri veya anne baba dövmüş olabilir yem kirabiliyorsa ayırmanızı tavsiye ederim, sürü mantigiyla hareket ettikleri için zayıf halka sürüden uzaklaştırmaya çalışılır genelde

Üst Alt