B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 1 Eki 2021 #1 Merhaba muhabbet kuşum uctuktan sonra sağ kanadında daha çok olmak üzere kanadı titriyor ve sağ kanadı açık kalıyor. Neden olabilir ne yapmalıyım?
Merhaba muhabbet kuşum uctuktan sonra sağ kanadında daha çok olmak üzere kanadı titriyor ve sağ kanadı açık kalıyor. Neden olabilir ne yapmalıyım?
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 2 Eki 2021 #2 Merhaba kanadında bir çarpma, veya kafese takılma gibi bir durum oldu mu? Video görebilir miyiz ? Sürekli yapıyor mu yoksa arada bir mi?
Merhaba kanadında bir çarpma, veya kafese takılma gibi bir durum oldu mu? Video görebilir miyiz ? Sürekli yapıyor mu yoksa arada bir mi?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 2 Eki 2021 #3 Burcu' Alıntı: Merhaba muhabbet kuşum uctuktan sonra sağ kanadında daha çok olmak üzere kanadı titriyor ve sağ kanadı açık kalıyor. Neden olabilir ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Ani uçmalarda bu durum görülebiliyor, her uçmasında mı yapıyor, fotoğraf veya video olsa güzel olur
Burcu' Alıntı: Merhaba muhabbet kuşum uctuktan sonra sağ kanadında daha çok olmak üzere kanadı titriyor ve sağ kanadı açık kalıyor. Neden olabilir ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Ani uçmalarda bu durum görülebiliyor, her uçmasında mı yapıyor, fotoğraf veya video olsa güzel olur
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 2 Eki 2021 #4 Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba kanadında bir çarpma, veya kafese takılma gibi bir durum oldu mu? Video görebilir miyiz ? Sürekli yapıyor mu yoksa arada bir mi? [/QUOTEkisa mesafe bile olsa uctuktan sonra kanadı titremeye başladı. Ama kanadında çarpma gibi bir durum olmadi Genişletmek için tıkla ...
Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba kanadında bir çarpma, veya kafese takılma gibi bir durum oldu mu? Video görebilir miyiz ? Sürekli yapıyor mu yoksa arada bir mi? [/QUOTEkisa mesafe bile olsa uctuktan sonra kanadı titremeye başladı. Ama kanadında çarpma gibi bir durum olmadi Genişletmek için tıkla ...
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 2 Eki 2021 #5 Şimal Kuş' Alıntı: Ani uçmalarda bu durum görülebiliyor, her uçmasında mı yapıyor, fotoğraf veya video olsa güzel olur Genişletmek için tıkla ... Bu şekilde kanadı açılıyor ve titriyor aslında video çektim ama yükleyemedim o yüzden sadece fotoğraf attim
Şimal Kuş' Alıntı: Ani uçmalarda bu durum görülebiliyor, her uçmasında mı yapıyor, fotoğraf veya video olsa güzel olur Genişletmek için tıkla ... Bu şekilde kanadı açılıyor ve titriyor aslında video çektim ama yükleyemedim o yüzden sadece fotoğraf attim
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 2 Eki 2021 #6 Her uçuşunda böyle oluyor video çektim ama yükleyemedim o yüzden fotoğraf attim sadece
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 2 Eki 2021 #7 Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba kanadında bir çarpma, veya kafese takılma gibi bir durum oldu mu? Video görebilir miyiz ? Sürekli yapıyor mu yoksa arada bir mi? Genişletmek için tıkla ... Son zamanlarda her uçuşunda böyle oluyor.bir yere çarpma olmadı bi anda böyle yapmaya başladı
Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba kanadında bir çarpma, veya kafese takılma gibi bir durum oldu mu? Video görebilir miyiz ? Sürekli yapıyor mu yoksa arada bir mi? Genişletmek için tıkla ... Son zamanlarda her uçuşunda böyle oluyor.bir yere çarpma olmadı bi anda böyle yapmaya başladı
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 2 Eki 2021 #8 Burcu' Alıntı: Bu şekilde kanadı açılıyor ve titriyor aslında video çektim ama yükleyemedim o yüzden sadece fotoğraf attim Genişletmek için tıkla ... Streamable.com dan video ekleyebilirsiniz
Burcu' Alıntı: Bu şekilde kanadı açılıyor ve titriyor aslında video çektim ama yükleyemedim o yüzden sadece fotoğraf attim Genişletmek için tıkla ... Streamable.com dan video ekleyebilirsiniz
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 2 Eki 2021 #9 Şimal Kuş' Alıntı: Streamable.com dan video ekleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Deniyorum katılmıyor diyor
Şimal Kuş' Alıntı: Streamable.com dan video ekleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Deniyorum katılmıyor diyor