• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun kanadı kanıyor

muhabbetkuslarim00

Aktif Üye
Merhaba biliyorsunuz ki tüysüz bir kuşum var sağ kanadının ucu en minik harekette kanıyor, damar ucu heralde çok fazla kanıyor hareket edince kan kaybından ölmesini istemem. oraya minik bir sargı yapsak iyi olur mu? Şu sargıdan ve bu kanda kendisinin biraz temizlemiş hali. Bir fotoda kandan attım çoğu zaman bundan çok kanıyor feci kanıyor yani

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba biliyorsunuz ki tüysüz bir kuşum var sağ kanadının ucu en minik harekette kanıyor, damar ucu heralde çok fazla kanıyor hareket edince kan kaybından ölmesini istemem. oraya minik bir sargı yapsak iyi olur mu? Şu sargıdan ve bu kanda kendisinin biraz temizlemiş hali. Bir fotoda kandan attım çoğu zaman bundan çok kanıyor feci kanıyor yani
Geçmiş olsun Rif ampul alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen günde 2-3 defa yeterli olur
Kendi de kanatıyor olabilir

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tüy hastalığında maalesef ki kanamalı tüy dökülmeleri gözüküyor 😞 Sargı yapışırsa daha kötü olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şuan elimde ondan yok ama kendi kanatmıyor uçmaya çalışırken kanıyor. Şimdilik sargı yapsam olumlu olur mu?
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir haftada 2 defa verin güçlensin🥰🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba birşey soracağım o yara damarın ucu rif ampül iyi gelir ama damar ucunu kapatır mı ki orayı baskılamak gerekmez mi
Deriyi bandajlamak ditmesine sebep olur, aslında kılcal damar uçları lazer ile yakılıyor fakat kuşlarda yapılır mı bilemiyorum, yapılsa da anestezi gerekebilir, bu yüzden rif ampul deri lezyonundaki hücreleri harekete geçirecektir, yapılanma, çoğalma ve güçlenme sağlar, bir umut inşallah iyi gelir 🤲😊

muhabbetkuslarim00

Aktif Üye
Deriyi bandajlamak ditmesine sebep olur, aslında kılcal damar uçları lazer ile yakılıyor fakat kuşlarda yapılır mı bilemiyorum, yapılsa da anestezi gerekebilir, bu yüzden rif ampul deri lezyonundaki hücreleri harekete geçirecektir, yapılanma, çoğalma ve güçlenme sağlar, bir umut inşallah iyi gelir 🤲😊
Küçük bir şehirde yaşadığım için veteriner yok ama rif ampulü deniyeceğim inşallah iyi gelir🙏🏻🙏🏻

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yakıyorlar ablam ama iyi bir kanatlı uzmanı yapmalı herkes yapamıyor 😞

Üst Alt