• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kusumun kanadı kanıyor ve garip birşey var napıcam

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Birde gözlerini bir süredir hiç açmıyor ses yapsamda sevmedigi yerine dokunsamda onu fotoğraftaki yerde ve pozisyonda bıraksam orda sabaha kadar kalacak gibi bir havadı var
Başında parazit olabilir rif ampul kelliğe de sürün lütfen, bakteri döker bağışıklık sistemini güçlendirir entrobac probiyotik verin üç gün üstüste

kerem4153

Yeni Üye
Birde gözlerini bir süredir hiç açmıyor ses yapsamda sevmedigi yerine dokunsamda onu fotoğraftaki yerde ve pozisyonda bıraksam orda sabaha kadar kalacak gibi bir havadı var
Gerçekten hicbir şeye tepkisi yok korkmaya başladım
Başında parazit olabilir rif ampul kelliğe de sürün lütfen, bakteri döker bağışıklık sistemini güçlendirir entrobac probiyotik verin üç gün üstüste
Video nasıl atabilirim acaba size göstermem lazım bu durumunu tepkisiz herseye

kerem4153

Yeni Üye
streamable.com a girin upload video kısmından videoyu yükleyin oluşan linki buraya yapıştırın.
Watch unnamed | Streamable videoda görüldüğü gibi nerdeyse hiç tepki yok ve bize geldiğinden beridir böyle cokuk duruyor birde gozlerini acmiyor birde ayaklarının altı çok soğuk olmuş yeni fark ettim sanki ıslanmış gibi soğuk aynı zamanda tutunmasıda dengesiz

kerem4153

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable videoda görüldüğü gibi nerdeyse hiç tepki yok ve bize geldiğinden beridir böyle cokuk duruyor birde gozlerini acmiyor birde ayaklarının altı çok soğuk olmuş yeni fark ettim sanki ıslanmış gibi soğuk aynı zamanda tutunmasıda dengesiz
Birde ağzı yarım açık ama herhangi bi solunumla sorunu yok

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maalesef kuşunuzun durumu ciddi, kanatlı uzmanına götürün lütfen

Üst Alt