• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kusumun kanadı kanıyor ve garip birşey var napıcam

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bikaç gündür çol halsiz yiyor iciyor uyuyor gun boyu asla uyanmiyor
Merhaba, çok geçmiş olsun nöbetçi eczaneden acilen Rif ampul alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen
Antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur
Hemen uygulayın çünkü enfeksiyon kapabilir yayılırsa çok sıkıntı olur
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen
Çok rica ediyorum hemen alın bugün
Kırın ampulü ve uygulayın %100 çözümdür Allah ın izniyle

Ekli dosyalar

kerem4153

Yeni Üye
Tekrar uçabilmesi söz konusumu acaba daha yavru birde

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Afedersiniz kanadının altındaki nedir acaba hala anlam veremedim
Estağfurullah, ampul aldınız mı? Büyük ihtimalle canlı parazit (akar) yerleşmiş
Akarlar havadan, tozdan bizden Kuşlarımıza gelir ve deriye yerleşir, kuşlarımızda çıkarıp atmak ister, kanatır
Bu arada akar illeti tünel açarak deri, doku, kas, iç organlara, beyne kadar girer, yumurtlar, erken tedavi kurtarır
Rif ampül ile yüzlerce kuşumuzın kurtardık %100 çözüm sunar
Mucizevi bir şekilde hızlıca tedavi eder önce akarı, sonra yumurtaları öldürür
Ardından onarım başlar, kas doku deri yapar🤲😊yemesinde sıkıntı olmaz, gsgayı da aktardan temizler, yan etkisi yoktur

Yavrumuz kurtulur😊
Buyrun

kerem4153

Yeni Üye
Estağfurullah, ampul aldınız mı? Büyük ihtimalle canlı parazit (akar) yerleşmiş
Akarlar havadan, tozdan bizden Kuşlarımıza gelir ve deriye yerleşir, kuşlarımızda çıkarıp atmak ister, kanatır
Bu arada akar illeti tünel açarak deri, doku, kas, iç organlara, beyne kadar girer, yumurtlar, erken tedavi kurtarır
Rif ampül ile yüzlerce kuşumuzın kurtardık %100 çözüm sunar
Mucizevi bir şekilde hızlıca tedavi eder önce akarı, sonra yumurtaları öldürür
Ardından onarım başlar, kas doku deri yapar🤲😊yemesinde sıkıntı olmaz, gsgayı da aktardan temizler, yan etkisi yoktur

Yavrumuz kurtulur😊
Buyrun
Az önce aldım zor bela eve geçip süreceğim 3 gündür bu durumda acaba fazla ilerleme söz konusu olurmu rif ampul yinede iyileştirebilir değilmi

zezeynep

Aktif Üye
Az önce aldım zor bela eve geçip süreceğim 3 gündür bu durumda acaba fazla ilerleme söz konusu olurmu rif ampul yinede iyileştirebilir değilmi
Merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. Rif'e guveniniz tam olsun. Forumda da bir çok kanat altı yaralar rifle iyileştirilmiş ki benim çocuğunda ayaklarındaki akar rif ile iyileşme surecinde. Allah'ın izniyle sizinde kuşunuz iyileşecektir. 🙏🙏🙏🙏🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Düzelecek inanıyorum Allah ın izniyle 🤲🥰yeter ki uygulayın günde 2-3 defa sürün kulak pamuğu ile
Size bulaşmaz, yalnız kulak pamuğunu içinde bırakmayın, Rifin ağzını bantlayın, kurumasın her kullanım temiz pamuk olsun👍

kerem4153

Yeni Üye
Düzelecek inanıyorum Allah ın izniyle 🤲🥰yeter ki uygulayın günde 2-3 defa sürün kulak pamuğu ile
Size bulaşmaz, yalnız kulak pamuğunu içinde bırakmayın, Rifin ağzını bantlayın, kurumasın her kullanım temiz pamuk olsun👍
Rifi rahatlıkla sürdüm gagasıyla o bolgeyi kaşıyor sanırım bunu engellemelimiyim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Rifi rahatlıkla sürdüm gagasıyla o bolgeyi kaşıyor sanırım bunu engellemelimiyim
Kaşısın 2 güne durur kaşıntı😊, hemde gagada, ağız içindeki bakteriyi de öldürür, sıkıntı yok, endişe etmeyin lütfen
Günde 2-3 defa sürün 😊🤲

kerem4153

Yeni Üye
Kaşısın 2 güne durur kaşıntı😊, hemde gagada, ağız içindeki bakteriyi de öldürür, sıkıntı yok, endişe etmeyin lütfen
Günde 2-3 defa sürün 😊🤲
Şuanda kanama devam etmiyor ama hala aynı ve garip birsey var düzeleceğini umud ediyorum sürekli uyuyor ve halsiz

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Şuanda kanama devam etmiyor ama hala aynı ve garip birsey var düzeleceğini umud ediyorum sürekli uyuyor ve halsiz
Merhaba, sorun çözüldü, tüy kökü çürümüş😊👍Rif ampüle devam edin yeni tüy çıkar düzelir, endişe etmeyin lütfen, yemesi içmesi nasıl?
Aynısı 2 gün sonrada gelen fotoğraf, devam edin rife, ve günde 2-3 defa sürün lütfen

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

kerem4153

Yeni Üye
Merhaba, sorun çözüldü, tüy kökü çürümüş😊👍Rif ampüle devam edin yeni tüy çıkar düzelir, endişe etmeyin lütfen, yemesi içmesi nasıl?
Aynısı 2 gün sonrada gelen fotoğraf, devam edin rife, ve günde 2-3 defa sürün lütfen
Yemesi içmesi güzel hatta fazla bile yiyor yiyor su iciyor uyuyor 30 dk sonra tekrar yiyor birde fark ettimki ibikleri kopmuş keli gözüküyor kafasının üstü dümdüz normalmidir acaba tam üstü

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yemesi içmesi güzel hatta fazla bile yiyor yiyor su iciyor uyuyor 30 dk sonra tekrar yiyor birde fark ettimki ibikleri kopmuş keli gözüküyor kafasının üstü dümdüz normalmidir acaba tam üstü
Merhaba fotoğraf paylaşırsanız sevinirim görelim, bakalım, kanadını da paylaşın lütfen

kerem4153

Yeni Üye
Merhaba fotoğraf paylaşırsanız sevinirim görelim, bakalım, kanadını da paylaşın lütfen
Birde gözlerini bir süredir hiç açmıyor ses yapsamda sevmedigi yerine dokunsamda onu fotoğraftaki yerde ve pozisyonda bıraksam orda sabaha kadar kalacak gibi bir havadı var

Ekli dosyalar

Üst Alt