• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! KUŞUMUN KAFESİ KAN İÇİNDE

Zehra34

Yeni Üye
Merhaba, sultan papağanı bakıyorum. Birkaç haftadır yemlerini bütün dışkılıyor. Dün kafesini kan içinde buldum . Yakınımda kuşlarla ilgilenen bir veteriner yok. Keyfi ve iştahı 1 2 güne kadar güzel olduğu için geçici bir sey oldugunu düşündüm ama kuşum özellikle son 1 gündür sadece uyuyor su bile içmiyor. Sanırım hiçbir sey yemedigi için bugün de sıvı sekilde dışkıladı. Acill yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kontrol ettiniz mi kanama nerede. Kanatlarında olma ihtimali yüksek bir kontrol edin. Silindir kafes ve plastik tünek kuşların sağlığı için uygun değildir.

Zehra34

Yeni Üye
Ettim ama herhangi bir yaralanma goremedim kuyruk kısmından suzulerek damliyordu makat kısmından geldigini düşündüm

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ettim ama herhangi bir yaralanma goremedim kuyruk kısmından suzulerek damliyordu makat kısmından geldigini düşündüm
Merhaba geçmiş olsun taze kan damlamış, anüsten olma ihtimali yüksek, kontrol ettiniz mi
Daha öncesinde kabızlık var mıydı?

Zehra34

Yeni Üye
Teşekkür ederim, evet hem katı yapiyordu hemde yemleri bütün şekilde öğütmeden dışkılıyordu görseldeki gibi

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim, evet hem katı yapiyordu hemde yemleri bütün şekilde öğütmeden dışkılıyordu görseldeki gibi
Kabızlıktan ve sindirim sıkıntısından büyük ihtimalle, iç organlarda, bağırsakta sıkıntı olabilir, hemoroid, bağırsak bakılmalı
Mutlaka rontgen çektirin lütfen
Geçmiş olsun

Üst Alt