• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kafes düzeni

KusBulut

Paylaşımcı
Merhaba buluta yeni kafes aldım. Kafes duzenine bakar mısınız düzeltilmesi gereken bir yer varsa düzelteyim IMG_20231031_125222.jpg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İki dişardan yemlik daha takılıp birine daha yem diğerine kum koyabilirsiniz. Kuşlu oyuncağın altındaki tüneği biraz daha yükseltin karşı karşıya gelsinler 😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bu kafeslerde ızgara yok maalesef. Ayrıyeten satılıyor mudur buna uygun ona bakıyordum bende. Bende de var ama hem ızgara olmaması hemde kapısının küçük olmasından dolayı sevmiyorum bu tarz kafesleri. Ben kilere kaldırdım. 😅 Lakin Bulutcuk yeni kafesinde güle güle yaşasın inşallah. 🥰

HakanG

Paylaşımcı
Ayrıdan satılan kuş kafesi ızgarası bir aralar bende çok aradım. Ancak satan hiç bir yer bulamadım. Çözümü mangal ızgarasını ikiye kesip, tabana uygun şekilde düzenlemekte buldum. Çok da kullanışlı oldu tavsiye ederim 😊(y)

KusBulut

Paylaşımcı
Ayrıdan satılan kuş kafesi ızgarası bir aralar bende çok aradım. Ancak satan hiç bir yer bulamadım. Çözümü mangal ızgarasını ikiye kesip, tabana uygun şekilde düzenlemekte buldum. Çok da kullanışlı oldu tavsiye ederim 😊(y)
Çok teşekkür ederim sağolun 🥰

KusBulut

Paylaşımcı
Bu kafeslerde ızgara yok maalesef. Ayrıyeten satılıyor mudur buna uygun ona bakıyordum bende. Bende de var ama hem ızgara olmaması hemde kapısının küçük olmasından dolayı sevmiyorum bu tarz kafesleri. Ben kilere kaldırdım. 😅 Lakin Bulutcuk yeni kafesinde güle güle yaşasın inşallah. 🥰
Çok teşekkür ederim 🥰🥰 ama sanki bana da bulut eski kafesini daha çok seviyordu gibi geldi bakalım gozlemlicem