• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun kafası

hazall03

Aktif Üye
Merhaba kuşum da şimdi fark ettim daha önce yoktu kafasında o yüzden endişelendim ve korktum dişi kuş almıştım onunla kafes dışından görüştüler acaba bir hastalık falan mıdır bu resimlerini yüklüyorum hemen ilgilenirseniz çok sevinirim. Birde erkek kuşum kaşınmaya başladı yani öncesinde bu kadar yoktu diye düşünüyorum oda neden olur.Ekli dosyayı görüntüle 18729

AlicanG

Paylaşımcı
kuş tüye girmiş kaşınması normaldir.:sneaky:

EnesGenç

Eski Forumcu
Kuslar tüy döneminde karınları ağrır buyuzden hayszi olabilir yinede öyle bir şey olursa bize sorun onun dışında kuşu yormayın marul verebilirisniz

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tüy kapsülü işaretlediğiniz kısım. Kuşu b vitamini ile destekleseniz iyi olur. Yulafı verirken dikkatli olun yoksa tüyden çıkamaz. Haftada iki kez tatlı kaşığını geçmesin vereceğiniz yulaf miktarı.

hazall03

Aktif Üye
Tüy kapsülü işaretlediğiniz kısım. Kuşu b vitamini ile destekleseniz iyi olur. Yulafı verirken dikkatli olun yoksa tüyden çıkamaz. Haftada iki kez tatlı kaşığını geçmesin vereceğiniz yulaf miktarı.
Hastalık belirtisi midir tüy dökmesi yoksa normal midir endişelenmem gerekiyor muu 😓😓😓

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
banyo yu nasıl yaptırmam doğru olur ne aralıklarla mesela
İçme suyu ılık olsun ve girmezse zorlamayın. Suyun içine marul tarzı şeylerden başka bir şey eklemeyin ve banyo sonrası kuşu kurutmaya çalışmayın. Oda yeterince sıcak olsun 24 derece civarı. Haftada 1 ideal kış olduğu için.

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hastalık belirtisi midir tüy dökmesi yoksa normal midir endişelenmem gerekiyor muu 😓😓😓
Normal bir durum ☺ Her zamanki halinden daha durgun da olabilir endişe etmeyin. B vitamini ile desteklerseniz daha rahat atlatır, genelde röhnfried bt amin forte öneriliyor haftada 2 defa yarım suluğa 3 damla olacak şekilde.

hazall03

Aktif Üye
İçme suyu ılık olsun ve girmezse zorlamayın. Suyun içine marul tarzı şeylerden başka bir şey eklemeyin ve banyo sonrası kuşu kurutmaya çalışmayın. Oda yeterince sıcak olsun 24 derece civarı. Haftada 1 ideal kış olduğu için.
havuç ve yumurta sarısının iyi geldiğini duymuştum acaba doğru mudur doğruysa nasıl yapabilirim onu

Üst Alt