merhaba, herkes kuşumun durumunu sormuş yaşadığım şehirde kanatlı veterineri yoktu 2 farklı veterinere götürdüm antibiyotik yazmaktan başka bir müdahalede bulunmadılar malesef kırık durumunda bir şey yapamayacaklarını söyledikleri için röntgen dahi çektirtemedim . Ve bu sabah kuşumu kaybettim. Kafası aldığı darbeden önüne düşüktü ama sağa sola çevirebiliyor tünekte dengeyi sağlayabiliyordu. Bu nedenle kırık yoktu muhtemelen ciddi bir doku zedelenmesi olduğunu düşünüyorum. iyileşmesi için herseyi yaptım ağlaya ağlaya besledim onu ellerimle 2 gün dayanabildi yavrum . kabızdı zaten dışkılamak için bile çok zorlanıyordu dirençli çıktı yine çok savaş verdi ama daha fazla dayanamadı melek oldu. dün akşam ayakları soğumaya başladı dengede duramaz oldu sabaha kadar can çekişti, ölümü de uzun oldu çok acı çekti. Ölmeden önceki son halini videodan ekleyeceğim gözleri kapalı hızlı hızlı nefes alıyordu eski resimlerine bakamıyorum için gidiyor (resimde yaşıyor ölmüş hali değil). Ölüsüne bakarken boyunun solunda gördüm aldığı hasarı, morarmış o bölge. görseli de ekleyeceğim benimle aynı durumu yaşayan varsa belki yol gösterici olur çünkü ben hiç yardım bulamadım. gözümüzün önünde cumartesi akşamdan pazartesinin sabahına kadar can çekişe çekişe öldü düşündükçe kahroluyorum dikkatsizliğimin farkındayım yardımcı olan soran herkese de çok teşekkür ederim. Umarım kimse böyle birşey yaşamaz çok ağır