• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumun kafası kanıyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bu neden oldu. Nedenlerini söyler misiniz ona göre dikkat edeyim 2 tane daha kuş var onlarda böyle bir şey yok. Çifthane kafesteler sağ tarafta tek başına Forpus yaşıyor solda 2 muhabbet kuşum var
Günde en az 3 defa sürün lütfen gazlı bezle noktaya gelmeyebilir rifin başlığını kırın kulak pamuğu yardımıyla yaralı bölgeye sürün rengi kırmızıdır tüyleri kırmızı olur korkmayın geçicidir yıkandığında yada kendini temizlediğinde geçer ve zararsızdır. Yaraya pansuman yaptığınız kulak pamuğunu tekrar rifin şişesine temas ettirmeyin şişeye her seferinde temiz tarafını bir kez değdirin. Kullanım sonrası Rifin ağzını bantlayın hava almasın. Diğer kuşlardan ayırın önlem amaçlı ayrıca tüm kafes ekimanları dezenfekte edin tekrardan diğer 2 kuşu da yukarıda yazdığım gibi acil olarak dış parazit damlası uygulayın.

serois

Yeni Üye
Amazon’dan kafes siparisi verdim hagen vision s1 bakımı daha kolaymış hasta kuşumu ona koyacağım Pazartesi elimde olur inşallah iyileşir yardımınız için teşekkür ederim Allah razı olsun gelişmelerden haberdar ederim

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Amazon’dan kafes siparisi verdim hagen vision s1 bakımı daha kolaymış hasta kuşumu ona koyacağım Pazartesi elimde olur inşallah iyileşir yardımınız için teşekkür ederim Allah razı olsun gelişmelerden haberdar ederim
Rica ederim konu altından gelişmeleri güncellersiniz 2 günde bir bölgenin resmini de ekleyin gelişmeyi @Demet bükay ablam inceler.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yarın veterinere götüreyim mi yine de
Gerek yok veterinere boşa stres yapmasın
Pamuk dediğim kulak temizleme pamuğu
Günde 2 uygun, her yerden gelebilir,
Sabah ve akşam kulak temizleme pamuğunu rife batırın ve sürün
Pamuğu tekrar kullanmayın
Gazlıbez çok yayar rifi(zaten küçük bir bölge ve ilaç ml çok az)

serois

Yeni Üye
Gerek yok veterinere boşa stres yapmasın
Pamuk dediğim kulak temizleme pamuğu
Günde 2 uygun, her yerden gelebilir,
Sabah ve akşam kulak temizleme pamuğunu rife batırın ve sürün
Pamuğu tekrar kullanmayın
Gazlıbez çok yayar rifi(zaten küçük bir bölge ve ilaç ml çok az)
Vilmectin siparişi verdim gece gelince nasıl kullanacağımı yazarsanız çok sevirim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Vilmectin siparişi verdim gece gelince nasıl kullanacağımı yazarsanız çok sevirim
Kuşun fotoğrafını görebilir miyim başını uzaktan çekmeniz yeterli
Ensesine (yaraya gelmesin) 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın geçmiş olsun

serois

Yeni Üye
Kuşun fotoğrafını görebilir miyim başını uzaktan çekmeniz yeterli
Ensesine (yaraya gelmesin) 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın geçmiş olsun
şöyle bir şey buldum alıp takmam sizce doğru mu kafasını kaşımaya çalışıyor bilgi verir misiniz

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
kafeste asılı topu var onunla kaşımaya çalışıyor. Şükür ayakla denediğini görmedim
Deri iyileşsin kalkacak yaraları parça parça kabuklar düşecek hiç endişe etmeyin

Ekli dosyalar

serois

Yeni Üye
Deri iyileşsin kalkacak yaraları parça parça kabuklar düşecek hiç endişe etmeyin
Kafesleri ayırdım dün yeni kafesinde her şeyi virkon s ile temizledim. Bugün parazit ilacı gelecek büyük ihtimal onu damlatacağım güncel durum fotoğrafı bırakıyorum

Ekli dosyalar

Üst Alt