• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumun kabarık durması

Efe_06

Yeni Üye
Kuşum iyidi neşeliydi ancak ertesi gün baktığımda acayip bir şekilde tüy döktüğünü gördüm halsiz kabarık neşesizdi ama iştahı iyidi ,ve bir gün daha geçti yani bugün kabarık duruyor ama iştahı 10 numara neşeli tek sorun kabarık duruyor ve dışkısı fotoğrafda eklediğim gibi ceryanda kalmış diyorlar ishal olmuş dediler her ilacı aldım bugün bilen birisi yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 91423

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum iyidi neşeliydi ancak ertesi gün baktığımda acayip bir şekilde tüy döktüğünü gördüm halsiz kabarık neşesizdi ama iştahı iyidi ,ve bir gün daha geçti yani bugün kabarık duruyor ama iştahı 10 numara neşeli tek sorun kabarık duruyor ve dışkısı fotoğrafda eklediğim gibi ceryanda kalmış diyorlar ishal olmuş dediler her ilacı aldım bugün bilen birisi yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 91423
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Dışkı iyi değil
Probiyotik veriyor musunuz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İlaç değil vitamin bu ama ne kadar etkilidir bilemiyorum.
Hava akımında kaldı ise üşütmüştür. Bulunduğu prtam sabit sıcaklıkta olsun. Kekik çayı yapıp içirin bugün. Yarından itibaren üç gün probiyotik verin.

Üst Alt