• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun ishali çok kötü

Şeyma D.

Paylaşımcı
Enerjisi neşesi yerinde yemini de güzel yiyor ama dışkıda sorun var. Entrobac verdim 3 gün üst üste vereceğim. Başka yapabileceğim bir şey var mı?

MiraMiBee

Yeni Üye
Haşlanmış patates iyi geldiği söyleniyor ben verdim kesildi ama sizinki ne durumda bilmediğim için bilen biri varsa yazabilir ben haşlanmış patates verdim birazcık düzeldi 🌼

Şeyma D.

Paylaşımcı
Entrobaca devam ediyorum ama dışkılar çok kötü.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Entrobaca devam ediyorum ama dışkılar çok kötü.
Böbreklerde sorun olabilir, diyabet sorunu olabilir. Çok su içiyor belli ki, ikamet ettiğiniz il ve ilçeyi yazarsanız kanatlı hekim önerebiliriz.

Şeyma D.

Paylaşımcı
İstanbul Üsküdardayım

Şeyma D.

Paylaşımcı
Anadolu yakası olsa daha iyi Ümraniye de sultan papağanımı götürdüğüm bir veteriner vardı. Ama güvenilir mi emin değilim bir kere gittik çok ciddi bir mesele için gitmemiştik. Bu dışkılar beni huzursuz ediyor açıkçası.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Anadolu yakası olsa daha iyi Ümraniye de sultan papağanımı götürdüğüm bir veteriner vardı. Ama güvenilir mi emin değilim bir kere gittik çok ciddi bir mesele için gitmemiştik. Bu dışkılar beni huzursuz ediyor açıkçası.
Kanatlı uzmanı ve çok iyi bir hekim olması gerekiyor, organ hasarlarında hasarsız tedavi uygulanmalı. Eğer kuşu üşütmeden getirebilirseniz vetform veteriner kliniği hekimi gözde hocamız çok bilgilidir.

Şeyma D.

Paylaşımcı
Kanatlı uzmanı ve çok iyi bir hekim olması gerekiyor, organ hasarlarında hasarsız tedavi uygulanmalı. Eğer kuşu üşütmeden getirebilirseniz vetform veteriner kliniği hekimi gözde hocamız çok bilgilidir.
Biliyorum gözde hanımı ama oraya gelebilir miyim bilmiyorum.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye

Şeyma D.

Paylaşımcı
2 gün önce tarttım erkek olanı 39 gr dişimi tartmadım. Kuluçka dönemindeyiz. Yeni bu hale geldi hiçbir şeyleri yoktu.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuluçka döneminde dışkıların değişmesi normal. Siz düzenli takviyelerinize devam edin. Kuluçka sonrası düzelecektir.

Yinede Anadolu yakasında ateşehir hayvan hastanesi kuşlara bakıyor. Kuluçka da oldukları için şuan yerlerinden oynatmanız yuva terkine sebep olabilir. Bence kuluçka sonrasını bekleyin.