• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumun ırkı ne ve türü ne

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
@cicikuşdodo sakin olurmusunuz uyarılara karşı biraz anlayış gösterin forumun kuralları olması ve uyulması bir erdemliktir. Moderatörler forumun yetkilileridir ve mustafa arkadaşımız size yardımcı olacak bilgi ve yetkiye sahiptir lütfen anlayış gösteriniz ☺
Arkadaş benim soru sormak için soru sorduğumu söylüyor lakin benim amacım hangi tür olduğunu öğrenmekti ama bana sert çıkıştı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaş benim soru sormak için soru sorduğumu söylüyor ama benim amacım hangi tür olduğunu öğrenmekti ama bana sert çıkıştı
Ama siz onun bilgisine itibar etmeden etiket yapmışsınız birde o tarafını düsünelim

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Ama siz onun bilgisine itibar etmeden etiket yapmışsınız birde o tarafını düsünelim
Orasını ayrı uyardık iki farklı konudan aynı sorunun sorulmasını ayrı uyardık ama nedense bu arkadaşımız bu uyarılara gerek olmadığını ve kendisine sert çıkışıldığını düşünüyor :)

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Sorun yok ben forum adına konuşuyorum. İyi forumlar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
O zaman yanlış anlaşılma diyelim konuyu açığa kavuşturalım. Aslında etiket yapmadan biraz sabırlı olsak görenler zaten yorumunu yaparlar ki mustafa rainbow üreten bir arkadaşım olduğu için ben yorum yapma gereği duymadım siz rahatlayın diye
Bu kuş yerli rainbow
Bu yorumu yaptım 😄

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
O zaman yanlış anlaşılma diyelim konuyu açığa kavuşturalım. Aslında etiket yapmadan biraz sabırlı olsak görenler zaten yorumunu yaparlar ki mustafa rainbow üreten bir arkadaşım olduğu için ben yorum yapma gereği duymadım siz rahatlayın diye

Bu yorumu yaptım 😄
Estağfirullah abi iyi yaptın :D

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Bu yorumu yaptım 😄
Herkes sizin gibi net şekilde yorum yapsa kimsede bir gerginlik vs. oluşmaz herkese iyi akşamlar☺