• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumun ırkı ne ve türü ne

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kanatlarını tam göremedim ama düşük vasıf rainbow diyebilirim. Cinsiyet erkek

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
düşük vasıf ne demek düşük ihtimalmi? biz kuşu rainbow diye almıştık
İhtimalle alakası yok kuş rainbow zaten. Ancak tam olarak renkler rainbow renkleri değil yaklaşmış ama tam tutmamış. Gövde rengi kanat rengi, baş rengi vs bunlar rainbow un vasıflarıdır. Etiketleme olayına gelince :

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İhtimalle alakası yok kuş rainbow zaten. Ancak tam olarak renkler rainbow renkleri değil yaklaşmış ama tam tutmamış. Gövde rengi kanat rengi, baş rengi vs bunlar rainbow un vasıflarıdır. Etiketleme olayına gelince :

hocam benim anlayamadığım sey kuş nereli? yani kuş 34 gr siz kuşlara ülke olarak bu kuş bu ülkenin diyorsunuz ya hiç bilmediğim için size sordum

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
hocam benim anlayamadığım sey kuş nereli? yani kuş 34 gr siz kuşlara ülke olarak bu kuş bu ülkenin diyorsunuz ya hiç bilmediğim için size sordum
Nereli mi? Muhtemelen Türkiye'de bir üretim kafesinde doğmuştur :) Bunun ne önemi var sadece soru sormak için soru sormayalım. Sorduğunuz soru rainbow mutasyonunun ilk olarak nerede üretildiği falansa İngiltere...

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Nereli mi? Muhtemelen Türkiye'de bir üretim kafesinde doğmuştur :) Bunun ne önemi var sadece soru sormak için soru sormayalım. Sorduğunuz soru rainbow mutasyonunun ilk olarak nerede üretildiği falansa İngiltere...
soru sormak için soru sorulmuyor. bukadar sert olmamızın sebebi nedir? sormanın sebebi bu

Ekli dosyalar

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
soru sormak için soru sorulmuyor. bukadar sert olmamızın sebebi nedir? sormanın sebebi bu
Sert değiliz uyarıyoruz sadece. Sizin kuşunuzun ideal ağırlığı 35-40 gr. ama 45 e kadar da dünyanın sonu değil yani :)

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Uyarılacak birşey yok saçma sapan bir soru sorduğumu düşünmüyorum, iyi günler ☺
Buna siz değil bırakın da biz karar verelim. Kuşun ağırlığını iki farklı konudan konuşuyoruz :

Kuşunuz güzel ve sağlıklı maşallah tüyü kadar ömrü olsun ama konu kalabalığı yapmayalım

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Buna siz değil bırakın da biz karar verelim. Kuşun ağırlığını iki farklı konudan konuşuyoruz :

Kuşunuz güzel ve sağlıklı maşallah tüyü kadar ömrü olsun ama konu kalabalığı yapmayalım
Benim sorduğum soru sorulmak için bir soru değildir, benim sorduğum soruya soru sormak için sordunuz diyemezsiniz. Bir konuda birden fazla soru soruluyorsa bundan sonra aklıma gelen her soruyu bir konuda yazarım.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Benim sorduğum soru sorulmak için bir soru değildir, benim sorduğum soruya soru sormak için sordunuz diyemezsiniz. Bir konuda birden fazla soru soruluyorsa bundan sonra aklıma gelen her soruyu bir konuda yazarım.
Nasıl yani? Bundan sonra nasıl yapacağınızı tekrar anlatır mısınız anlayamadım

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Bir konuda birden fazla soru soruluyorsa bundan sonra aklıma gelen her soruyu bir konuda yazarım.
Bunu açar mısınız? Aynı soruyu iki farklı konudan yürütüyorsunuz bu zaten forum kurallarına aykırı nedir direttiğiniz?

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bunu açar mısınız? Aynı soruyu iki farklı konudan yürütüyorsunuz bu zaten forum kurallarına aykırı nedir direttiğiniz?
bu konuyu acma sebebim bu türlerden hangisinin olduğuydu diger konu ise kiloydu.

Ekli dosyalar

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
burda 34 gr dememin sebebide türü hangisi ise ona göre kilosu uygun mudur diye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@cicikuşdodo sakin olurmusunuz uyarılara karşı biraz anlayış gösterin forumun kuralları olması ve uyulması bir erdemliktir. Moderatörler forumun yetkilileridir ve mustafa arkadaşımız size yardımcı olacak bilgi ve yetkiye sahiptir lütfen anlayış gösteriniz ☺