• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun hastalığı ne?

EnesGenç

Eski Forumcu
Bne bir kere bilmeden yapmıştım çok büyütülmüş ondan sonra bir daha yapmadım

Bahar Y.

Müdavim
Ben tünekte bir video görebilir miyim mümkünse

EnesGenç

Eski Forumcu
Bir şey gözükmüyor yanaklarında

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba kuşunuzda kursak mantarı yok, burnunda iltihap var ve solunum yollarında sıkıntı var, neo terramycin ilacını temin ediniz, ettikten sonra tekrar yazın yardımcı olalım doz konusunda, mikostatin boşa kullanılmış muhtemelen, kuyruk aşağı yukarı sekiyor değil mi?

Limon'un ebeveyni

Aktif Üye
Merhaba kuşunuzda kursak mantarı yok, burnunda iltihap var ve solunum yollarında sıkıntı var, neo terramycin ilacını temin ediniz, ettikten sonra tekrar yazın yardımcı olalım doz konusunda, mikostatin boşa kullanılmış muhtemelen, kuyruk aşağı yukarı sekiyor değil mi?
Evet daha önce de Ornimix solunum ilacı kullandık ama fayda etmedi o iltihap mikostatini kullanınca çıktı.. Kuyruk sallanması sahiplendiğimizden beri var

EnesGenç

Eski Forumcu
Free video upload - Streamable

EnesGenç

Eski Forumcu
Streamableden video yükleyebilirsiniz

Bahar Y.

Müdavim
Evet daha önce de Ornimix solunum ilacı kullandık ama fayda etmedi o iltihap mikostatini kullanınca çıktı.. Kuyruk sallanması sahiplendiğimizden beri var
Kronikleşmiş bir durum haline gelmiş, sahiplenmeden önce soğuk almış ve göz ardı edilmiş o an ki ortamda, siz önce neo terramycin temin ediniz veterinerlerde bulunur toz bir ilaç, daha sonra doksisiklin etkenli ilaç geçelim gerekirse, elinizde yoksa kaliteli bir markadan probiyotik ve multivitamin temin edin ilaç sonrası uygulanması gerekiyor

Limon'un ebeveyni

Aktif Üye
Eskiden benimle olan kuşumun hastalığının 1 2 tık ağırını yaşıyor kuşunuz, solunum sıkıntıları uzun tedavilere gerek duyabiliyor hele ki kronikleşmeye başlamışsa
Ornimixi 1er hafta arayla 2 aya yakın kullandım foruma yazdım cevap gelmedi faydası olmuyo diye bıraktım neo terramycini ne kadar kullanmalıyım? Hazır sizi bulmuşken sorayım dedim.. Bi de nerelerde satılıyor?

Bahar Y.

Müdavim
Ornimixi 1er hafta arayla 2 aya yakın kullandım foruma yazdım cevap gelmedi faydası olmuyo diye bıraktım neo terramycini ne kadar kullanmalıyım? Hazır sizi bulmuşken sorayım dedim.. Bi de nerelerde satılıyor?
5 gün kullanalım duruma göre 7 güne çıkarabiliriz, bu sefer ornimix kullanmayız başka doksisiklin etkenli ilaç kullanırız

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kusunuza daha önce trichomanas tedavisi yaptinizmi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Care 4 bird ornimix kullandıysaniz etken madde bakımından güzel üründür tam bir üründür Kusunuzda ki kuyruk sekmesi kronik olmuş durumda. Doksisiklin tedavisi zaten yapmışsınız. Ronidazole metronidazole etken maddeli bir ilaç denenebilir. Verdiğiniz tanımlardan yola çıkarak. Tabi öncelikle flukonazel tedavinizi 5 güne tamamlayıp kuşu bir müddet dinlendirin. Vitamin probiyotik takviyesi yapın

Üst Alt