Bugün okuldan geldiğimde kuşumun göz çevresinin kızarık olduğunu farkettim, kafesinin kapağı hep açık o yüzden gündüzleri hep dışarıda kalıyor. Bir yere değdide mi böyle oldu yoksa mikrop mu kaptı bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Eczaneden gentagut damla ve teramiycn göz melhemi alın önce ılık çay ile silin sonra bir damla gentagut damlatın bir saat sonra teramiycn göz melhemi sürün
Eczaneden gentagut damla ve teramiycn göz melhemi alın önce ılık çay ile silin sonra bir damla gentagut damlatın bir saat sonra teramiycn göz melhemi sürün
Hırıltı vs duymadım iştahi yerinde ve gayet hareketli çok şükür. Sabah gentagut koyduktan 1 saat sonra terramycin koyuyorum inşallah en kısa zamanda düzelir, evimizin neşesi kendisi 13 kuşun içinde bir tek ele gelen o
Multivitamin verin gerwit olabilir birde probiyotik alın entrobac olabilir.. yeri sıcak olsun tuğrulun dediği gibi nezle olmuş ayrıca bir şey daha var iki çay kaşığı sıcak suya bir damla bal dökün ve şırınga ile ona içirin faydası olur ve kekik çayı da verebilirsiniz..biraz ilgi ve bakımla toparlar
Multivitamin verin gerwit olabilir birde probiyotik alın entrobac olabilir.. yeri sıcak olsun tuğrulun dediği gibi nezle olmuş ayrıca bir şey daha var iki çay kaşığı sıcak suya bir damla bal dökün ve şırınga ile ona içirin faydası olur ve kekik çayı da verebilirsiniz..biraz ilgi ve bakımla toparlar
Bugün okuldan geldiğimde kuşumun göz çevresinin kızarık olduğunu farkettim, kafesinin kapağı hep açık o yüzden gündüzleri hep dışarıda kalıyor. Bir yere değdide mi böyle oldu yoksa mikrop mu kaptı bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 21842Ekli dosyayı görüntüle 21843
Göz nezlesi gibi duruyor terramycn göz merhemi alıp sabah akşam damlatırsan düzelecektir. Solunumda sıkıntı var mı onuda görmek için kafeste tüneğinde kısa bir video atar mısın