• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun göz kapağı kızardı

Bahar Y.

Müdavim
@Bahar Y. bahar hocam bir daha skatrixx kullanmayayım mı bunu da yanıtlarsanız çok mutlu olurum çok saolun
Kullanmayın çünkü tüy için öyle bir ek ürüne gerek yok, yeminde yulaf çoktur, havalar zaten malum dengesiz olduğu için çoğu kuş tüye girme, girememe, çıkamama gibi sorunlarla karşılaşıyor

Aylinn

Yeni Üye
Kullanmayın çünkü tüy için öyle bir ek ürüne gerek yok, yeminde yulaf çoktur, havalar zaten malum dengesiz olduğu için çoğu kuş tüye girme, girememe, çıkamama gibi sorunlarla karşılaşıyor
Hocam benim kuşum neredeyse eylül ayından beri tüyde hiç çıkmadı neşesi keyfi çok şükür hep yerinde maşallah ama hep tüyde keşke dönemli bir şey olsaydı,yemliğindeki yulafları ayıklıyorum ki onu tüye sokmasın diye sonra ben kendim veriyorum çay kaşığı ucunda ,b vitamini şöyle bana dediler ki gerwit vitaminin içinde b vitamini olduğu için ekstra b vitamini almaya gerek yok bende o yüzden ekstra b vitamini almadım sizce almalı mıyım?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tüyden çıkması için neler neler yapmadım ki asla çıkamıyor maalesef, ev sıcaklığı iyi evet banyo yaptırıyorum zaten ama sizin dediğinizi anlayamadım saf su ile spreylemekte zararlı mı? Kuşum asla elime gelmiyor 2 senedir bizle bir kez bile ele alamadık anca veteriner alabiliyor müsaade etmiyor o yüzden saf ılık su gözüne doğru püskürtsem olur mu yoksa bunlar zararlı mı? Terramiycin sürmek gerekiyorsa veterinere götürürürm mecburen birde artık skatrixx kullanmayayım mı bunları yanıtlarsanız çok sevinirim
Veterinerlik bir durum yok o spreyi kullanmayın. Saf su ile spreyleme yapılabilir. Ben şahsen tüye girme ve tüyden çıkma olayına pek takılmıyorum. Bir kuşuma b vitamini vermedim sadece yulaf verdim kendi kendine çıktı tüyden çok üstüne gidincede ters tepebiliyor.

Aylinn

Yeni Üye
Veterinerlik bir durum yok o spreyi kullanmayın. Saf su ile spreyleme yapılabilir. Ben şahsen tüye girme ve tüyden çıkma olayına pek takılmıyorum. Bir kuşuma b vitamini vermedim sadece yulaf verdim kendi kendine çıktı tüyden çok üstüne gidincede ters tepebiliyor.
Keşke öyle olsa sonbahardan beri kuşum hep tüyde çıkamıyor bizde bu yüzden veterinere götürdük ama o da çözüm bulamadı maalesef

Aylinn

Yeni Üye
Tuğçe hocam tüy zamanlarında ne kadar ağrı çektiklerini okudum biliyorum bende takmamaya çalışıyorum ama o tüyleri gördükçe kahroluyorum uzun zamandır böyle çünkü

Aylinn

Yeni Üye
Röhnfried markanın ek olarak Bt amin fortesi var ondan temin edebilirsiniz, gervitteki B vitamini oranından daha fazla olduğu için faydası olur diye düşünüyorum
Tamam hocam onu da isteteceğim çok saolun yardımlarınız için kuşlarınızla nice sağlıklı ömürleriniz olsun iyi akşamlar

Bahar Y.

Müdavim
Tamam hocam onu da isteteceğim çok saolun yardımlarınız için kuşlarınızla nice sağlıklı ömürleriniz olsun iyi akşamlar
Çok teşekkür ederim sizinle kuşunuzla birlikte nice sağlıklı ömürleriniz olsun iyi akşamlar

Üst Alt