• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun göz çevresi normal mi ?

Ozzy35

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Göz etrafı
Hastalık Belirti Tarihi
22 Mar 2023
Gözü çok dışarıda gibi sanki ve etrafı tüysüz gibi normalmi. Halsizlik vs yok gibi erkek eşi ile birbirlerini okşuyup duruyorlar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kuşunuzun hal ve hareketleri nasıl acaba. Görme ile ilgili bir sıkıntı var mı. Eğer her şey normalse ben anormal bir durum göremedim bazen tüy döneminde göz çevresinde tüy dökümü olabiliyor. Yine hocalarımız gördüğünde değerlendirirler. 🖐🏻

Ozzy35

Yeni Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kuşunuzun hal ve hareketleri nasıl acaba. Görme ile ilgili bir sıkıntı var mı. Eğer her şey normalse ben anormal bir durum göremedim bazen tüy döneminde göz çevresinde tüy dökümü olabiliyor. Yine hocalarımız gördüğünde değerlendirirler. 🖐🏻
Sadece biraz durgun gibi ama yeni geldiği için 1-2 haftalık daha alışma sürecinde diye tahmin ediyorum ama kafesini açtığım zaman diğer erkek kuş ile baya fazla uçuyor ve baya hareketli hiç sorunu yok gibi.

Ozzy35

Yeni Üye
Şuan anlık durumu bu şekil

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Net bir şekilde streamable.com dan kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Yine de her ihtimale karşı temiz beyaz peçeteye en güncel dışkı fotosu da rica edelim.

Ozzy35

Yeni Üye
Net bir şekilde streamable.com dan kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Yine de her ihtimale karşı temiz beyaz peçeteye en güncel dışkı fotosu da rica edelim.
Bu şekil birşeye şahit oldum şimdide bu tarz bir hareket yaptı ama kusma yok

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben sorun göremedim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yem olarak ne veriyorsunuz? Probiyotik veriyor musunuz sindiriminde sorun var yediğini öğütemiyor.kusma var mı? Dışkı resmi görebilir miyim 👍

Üst Alt