• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşumun göğüsünde şişlik var

rüm23

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Göğüste şişlik
Muhabbet kuşum yaklaşık 1 yaşında dışkısı normal kusması yok ve hareketli bir kuş ama 1 ay içinde 40 gramdan 46 grama çıkmış ve göğüsü dışardan belli olacak şekilde şiş. Elimle dokunduğumda bir balona dokunuyor gibi şişlik hissettim neden olabilir.

Ekli dosyalar

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba hoşgeldiniz
Bu beyefendi biraz kilo almış gibi :) Neler yediriyorsunuz acaba neler tüketiyor? Uçuşta ve solunumunda bir problemi var mı?

rüm23

Yeni Üye
Sadece goldwingsin yemini veriyorum malesef sebze falan verdiğimde asla yemiyor. Solunumunda görünürde bir şey yok gibi ama nefes alırken belli belirsiz kuyruğu inip kalkıyo ama çok belirgin değil.

Nora

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Tünek üzerinde duruşunun videosunu streamable.com üzerinden yükleyip linkini burada paylaşır mısınız? Ve güncel dışkılarının resmini atabilir misiniz?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşun kilo vermesi lazım. Diyet yem ve sebze ağırlıklı beslenme kuş sağlığı açısından uygun olur.

rüm23

Yeni Üye
Anladım teşekkürler en kısa sürede kilo vermesini sağlayacağım.

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Anladım teşekkürler en kısa sürede kilo vermesini sağlayacağım.
Merhaba benim kuşlarım da sebze yemediği için yazdım. Kendi yöntemim şu şekilde vitaminsiz kalmaması için b forte multivitamin ve probiyotik takviyelerini mutlaka yapın. Harici pelet yemi sarımsak döveceği ile eziyorum toz halinde yemine karıştırıyorum vitamin alsın diye. Son zamanlarda da yumurta maması denşyorum ama market yumurtası değil kuşlar için satılan yumurta maması var onu havuç rendesiyle karıştırıyorum o şekilde yiyorlar az da olsa

Üst Alt