• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşumun göğsü şiş duruyor

yoshi

Yeni Üye
erkek muhabbet kuşumun gogsu normalden daha şiş ve kuşum normalden daha halsiz duruyor, ayrica disariya cikardigimda ucmaya calisip yere cakildi, normalde gayette uçar.
Dışkısı normal gibi biraz sıvı ama çok değil.

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Yemesi Nasil Yem Yiyor mu ? Kanat Tuylerinde Eksiklikler Var. Yeni mi Oluştu Bu Durum ?

yoshi

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Yemesi Nasil Yem Yiyor mu ? Kanat Tuylerinde Eksiklikler Var. Yeni mi Oluştu Bu Durum ?
Bir süredir tüyleri böyle. İştahı da pek yok gibiydi ama havuç daldarı falan yedi hâlâda yiyor

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bir süredir tüyleri böyle. İştahı da pek yok gibiydi ama havuç daldarı falan yedi hâlâda yiyor
Anladım 🌸 Dışkısı Pek Sağlıklı Değil. İsterseniz Bir Kanatli Uzmanına Götürün. İştahsızlık Neden Oldu Onu Öğreniriz. Kursagı Biraz Şiş Olduğu İçin Probiyotik Oneremiyorum. Gaz Yapabiliyor. Benim Oğlumda da Öyle Olmuştu. Analiz yaptırmak En Sağlıklısı olur Benim Fikrim.🙏

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba ben yan görüntüsünde belirgin bir şişlik göremedim ama videosunu net şekilde atarsanız daha iyi olur. Tek dışkı yanıltıcı olabiliyor temiz peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları atarsanız daha sağlıklı yorum yaparız.

Üst Alt