• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUMUN GEÇMEK BİLMEYEN İSHALİ

Mirage

Yeni Üye
@Şimal Kuş Konuya bi bakarmısınız rica etsem forumda cevaplarınızı gördüm bizede yardımcı olsanız

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkıları hep bir yerdemi yoksa farklı yerlerdemi

kushastasi

Yeni Üye
İshal denilince tek ve en etkili ürün suyuna katılacak sera diraupur w dir benim için tek geçerim.

Bahar Y.

Müdavim
Hayır kullanmadım dal darı vermedim ama yeminin içinde aspur var garden mix platin kullanıyorum
Dal darının dışkı toparlama özelliği var temin etme şansınız varsa iyi olur, ek olarak elektrolit temin etmeye çalışın

Mirage

Yeni Üye
Dal darının dışkı toparlama özelliği var temin etme şansınız varsa iyi olur, ek olarak elektrolit temin etmeye çalışın
Hemen alıcam bugün dal darı hangi rengini alayım fark edermi ? Elektrolit bulamazsam kendimiz hazırlasak olurmu yapım video izledim tuz,şeker,karbonattan yapılıyormuş doğru mudur ? Teşekkürler cevaplar için :)

Bahar Y.

Müdavim
Hemen alıcam bugün dal darı hangi rengini alayım fark edermi ? Elektrolit bulamazsam kendimiz hazırlasak olurmu yapım video izledim tuz,şeker,karbonattan yapılıyormuş doğru mudur ? Teşekkürler cevaplar için :)
Fark etmez rengi, ev yapımıda olur fakat hazır daha iyi olur, rica ederim faydası olur inşallah

Mirage

Yeni Üye
Fark etmez rengi, ev yapımıda olur fakat hazır daha iyi olur, rica ederim faydası olur inşallah
Video bırakmıştım yorum kısmına resimleride mevcut bakma şansınız varsa eğer böbrek yetmezliģi yada karaciğer yağlanması bunlar mevcutmudur farklı yorumlar ilaç tavsiyeleri vs. yazıldı uzun süredir ishalinin geçmemesi bizi üzüyor inşallah düzelir ilginiz için çok sağolun

Bahar Y.

Müdavim
Organlarda yağlanma olup olmadığını bilemem ama vücut olarak yağlı değil fit görünüyor, siz dal darı ve elektrolit verin bakalım sonra duruma