• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumun gagasında morluk

pawlover

Yeni Üye
Merhaba. Sultan papağanımın gagasının ortasında mor kahverengi beyaz tonlarında leke var 1 aya yakın geçmedi. Sebebi nedir? Çözüm napabilirim?

Ekli dosyalar

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba kuşunuz gagasını bir yeremi çarptı darbe almış gibi duruyor

Dilara2324

Paylaşımcı
Merhaba. Sultan papağanımın gagasının ortasında mor kahverengi beyaz tonlarında leke var 1 aya yakın geçmedi. Sebebi nedir? Çözüm napabilirim?
Merhaba, benim sultan papağanımın da bir kez gece korkusu yaşadığında, ben yetişene kadar çırpınırken sert bir şekilde gagasını kafes demirine vurmuştu ve büyük papağan kafesi epey sert olduğundan morarmıştı ve uzun sürmüştü geçmesi. Bir yere çarptı mı kuşunuz gagasını?

pawlover

Yeni Üye
Merhaba, benim sultan papağanımın da bir kez gece korkusu yaşadığında, ben yetişene kadar çırpınırken sert bir şekilde gagasını kafes demirine vurmuştu ve büyük papağan kafesi epey sert olduğundan morarmıştı ve uzun sürmüştü geçmesi. Bir yere çarptı mı kuşunuz gagasını?
Bildiğim kadarıyla çarpmadı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun tatlı badem yağı sürebilirsiniz gagasına, çarpmış ve iç kanama olmuş uzadıkça kaybolur😊

Üst Alt