H Hcrn Yeni Üye Katılım 4 Ağu 2021 Mesajlar 43 Tepkime puanı 12 Puanları 8 30 Mar 2024 #1 Merhaba, Kuşumun gagasının ucuna bakar mısınız ne olmuş tam olarak Fotoğraflar ekliyorum Yem yiyebiliyor şu an için, sıkıntı yok
Merhaba, Kuşumun gagasının ucuna bakar mısınız ne olmuş tam olarak Fotoğraflar ekliyorum Yem yiyebiliyor şu an için, sıkıntı yok
Kübra Ö. Eski Forumcu Uzman Mentör Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,978 Tepkime puanı 10,920 Puanları 113 30 Mar 2024 #2 Merhaba. Buradan bakınca sanki kabuk gibi görünüyor ama o çıkıntı kısmı sert mi?
H Hcrn Yeni Üye Katılım 4 Ağu 2021 Mesajlar 43 Tepkime puanı 12 Puanları 8 30 Mar 2024 #3 Kübra Ö.' Alıntı: Merhaba. Buradan bakınca sanki kabuk gibi görünüyor ama o çıkıntı kısmı sert mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır aslında Kübra gaga kadar sert değil ama dediğin gibi kabuk gibi de gaga ucu olduğu için emin olamadım nolmuş anlayamadım
Kübra Ö.' Alıntı: Merhaba. Buradan bakınca sanki kabuk gibi görünüyor ama o çıkıntı kısmı sert mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır aslında Kübra gaga kadar sert değil ama dediğin gibi kabuk gibi de gaga ucu olduğu için emin olamadım nolmuş anlayamadım
Kübra Ö. Eski Forumcu Uzman Mentör Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,978 Tepkime puanı 10,920 Puanları 113 30 Mar 2024 #4 Hcrn' Alıntı: Hayır aslında Kübra gaga kadar sert değil ama dediğin gibi kabuk gibi de gaga ucu olduğu için emin olamadım nolmuş anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Soyulmuş olabilir belki. Dokunduğunuz zaman alt kısımda gaga yarım mı yoksa tam mı? Eğer tam ise yenilenmiş olabilir.
Hcrn' Alıntı: Hayır aslında Kübra gaga kadar sert değil ama dediğin gibi kabuk gibi de gaga ucu olduğu için emin olamadım nolmuş anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Soyulmuş olabilir belki. Dokunduğunuz zaman alt kısımda gaga yarım mı yoksa tam mı? Eğer tam ise yenilenmiş olabilir.
H Hcrn Yeni Üye Katılım 4 Ağu 2021 Mesajlar 43 Tepkime puanı 12 Puanları 8 30 Mar 2024 #5 Tam iyice bakmak için elime almıştım düştü ucu dediğin gibiymiş demekki çok teşekkür ederim