• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşumun gagası kırılıyor mu?

KızımLimon

Müdavim
Kuşumın gagası görseldeki hale geldi. Sebebi ne olabilir? Tedavi olarak uygulayabileceğim bir şey var mı?
İyi günleeer, gagada soyulma veya dış yüzeyin hafif pul pul dökülmesi bazen görülebilir ben de kendi kızımda rastlıyorum bu duruma. Ama bu vitamin eksikliğinden veya başka bir nedenden de kaynaklanıyor olabilir. Daha bilgili forum üyeleri size geri dönüş yapacaktır.

ruzgarvari

Aktif Üye
Gagasını yeniliyor olabilir doğadaki bazı kuşlar büyüdükçe gagalarını taşa vurarak soyuyorlar ve yepyeni bir gaga çıkarıyorlar kafeste gaga taşı kalamar kemiği mineral blok var mı acaba

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşumın gagası görseldeki hale geldi. Sebebi ne olabilir? Tedavi olarak uygulayabileceğim bir şey var mı?
Tatlı badem yağı ile bakım yapın. Kafesinde kalamar kemiği, mineral blok yoksa ekleyin. Takviyelerini düzenli kullanın.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba hangi vitamin ve takviyeleri kullanıyorsunuz?

MavişinAnnesi1

Yeni Üye

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Açıkçası yakın zamanda kullanamadım. Yenilemeyi düşünüyordum bütün vitaminleri? Hangilerini önerirsiniz? Düzenli kullanmam gerekenler hangileridir?

Üst Alt