• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun gaga üstü neden böyle

Mervakyz

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşumun gaga üstü bu şekilde oldu ne yapsam geçiremedim sizce bu nedir bir iki veteriner mantar dedı mantar ılacı vitamın ne olsa kullanıyorum

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ben kızgınlığa girmiş bir dişi görüyorum. Yani cerede bir sorun göremedim. Tatlı badem yağı yada kokusuz vazelin sürebilirsiniz.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çok teşekkür ederim gercekten rahat ettim, kullanmadıgım sey kalmamıstı , 2 dişiler kafeste ne önerirsiniz 🙏🏻
Mineral blok, kalamar kemiği, grit kum bunlar olmalı. Bağışıklığı içinde multivitamin gervit probiyotik entrobac ve tüy döküm dönemlerinde ise bt amin forte. Bu takviyeleri de her daim düzenli kullanırsanız ekstra bir durum olmadığı müddetçe yavrularınızı hastalıklardan korur 🌸

Mervakyz

Yeni Üye
Mineral blok, kalamar kemiği, grit kum bunlar olmalı. Bağışıklığı içinde multivitamin gervit probiyotik entrobac ve tüy döküm dönemlerinde ise bt amin forte. Bu takviyeleri de her daim düzenli kullanırsanız ekstra bir durum olmadığı müddetçe yavrularınızı hastalıklardan korur 🌸
Çok çok teşekkür ediyorumm 😇🙏🏻

Üst Alt