Dişi olan kuşun hamile olduğunu düşünüyorum ve bugun yeni mürekkep balıpı kemiği aldım baya fazla yiyor erkek olanında yemesine izin vermiyorki normalde herşeyi paylaşırlar
Hamile olduğunu düşünüyorsanız normaldir fazla tüketmesi. İhtiyacı kadar tüketir merak etmeyiniz, bu dönemde ona haftada 2-3 kez sebze salatası da yapabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar 😊 Bugün sizlere çok merak edilen, Kuşlarımız için haftada 1 yapılması gereken, Kuluçkada olan canlarımız için haftada 1-2, Bebekli, yavrulu çiftlerimiz için haftada 2-3 defa verilmesi gereken sebze salatamızı paylaşıyorum Gerekli malzemeler : Brokoli Karnabahar Kırmızı biber...
Hamile olduğunu düşünüyorsanız normaldir fazla tüketmesi. İhtiyacı kadar tüketir merak etmeyiniz, bu dönemde ona haftada 2-3 kez sebze salatası da yapabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar 😊 Bugün sizlere çok merak edilen, Kuşlarımız için haftada 1 yapılması gereken, Kuluçkada olan canlarımız için haftada 1-2, Bebekli, yavrulu çiftlerimiz için haftada 2-3 defa verilmesi gereken sebze salatamızı paylaşıyorum Gerekli malzemeler : Brokoli Karnabahar Kırmızı biber...
Kafesiniz kuş beslemek için hiç uygun değil. Tahta tünek kullanın. Yuvalık içerde olmaz. Temizlemeniz çok zor olur. Temizlemek için çıkardığınızda yuva terki yaşarsınız. Daha yolun başındayken uygun, büyük ,çift kapılı, tahta tünekli bir kafes edinin. Yada yuvalığı çıkarıp ürünlerine müsade etmeyin.
Bu kafes hiç uygun deil öğünde belirtmiştim. Böyle baya sıkıntı yaşarsınız bir an önce değiştirin. Yada yavru almayınız yuvalık içerde olmaz temiz ligini yapamazsınız. Ve yuvalıgı asagı takmısınız. Kuşlar yuvalıgı yükseğe yaparlar. Dıskısınıda görelim ama kafesi kesinlikle değiştirin
Kafesiniz kuş beslemek için hiç uygun değil. Tahta tünek kullanın. Yuvalık içerde olmaz. Temizlemeniz çok zor olur. Temizlemek için çıkardığınızda yuva terki yaşarsınız. Daha yolun başındayken uygun, büyük ,çift kapılı, tahta tünekli bir kafes edinin. Yada yuvalığı çıkarıp ürünlerine müsade etmeyin.
Evet kafes uygun değil, ortası çukur yuvalığa folluklu denir, üretim sürecinde kalamar kemiği çok önemli yer normaldir, haftada bir kez yumurta maması yapın verin ek olarak sebze salatası da yapabilirsiniz
Yani yenisini alamayacak durumdaysanız bir öncekindense böyle daha iyi. Yuvalık ağzınada bir tünek koyun girip çıkmaları kolay olsun. Erkek kapıda bekleme vs yaparken zorlanmaz. Yuvalığınız içerisinde plastik folluk mutlaka olsun.