• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! kuşumun durumu çok kötü - enfeksiyon

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Veterinerin gerwitten haberi yok sanırım. Rohnfried vet shroeder versela gibi markalarla depfix apex i karıştırıyor heralde

EnesGenç

Eski Forumcu
genel olarak pet shopta satılan şeyler hakkında. takviyelerimin içeriğine baktı, pet shoplar ticaret amaçlı hareket ediyor çoğu işe yaramıyor vs dedi.
Hangi veterinere gitsen o yaramaz bu yaramaz diyor ama şu yarar diyormu . Kendi karıştırıp aynı ilacı yapiyir sana veriyor. Anlasana para kazanmak istiyor

beyyza02

Müdavim
Veterinerin gerwitten haberi yok sanırım. Rohnfried vet shroeder versela gibi markalarla depfix apex i karıştırıyor heralde
benimkilerin hepsi röhnfried ona istinaden böyle dedi, ilaçlar konusunda haklı olabileceğini düşünüyorum. beşeri ilaçlar daha kesin çözüm gibime geliyor. ama takviye konusunu sordum o da net konuşmadı. besinlerle alsın dedi onda da yeterlilik sağlamak zor...gerwitle devam ediyoruz :)

Bahar Y.

Müdavim
genel olarak pet shopta satılan şeyler hakkında. takviyelerimin içeriğine baktı, pet shoplar ticaret amaçlı hareket ediyor çoğu işe yaramıyor vs dedi.
Ama zaten rögnfried ürünlerini kolay kolay pet shoplarda bulamayız ki, ki dünyaca bilinen bir markayken satış yapmak amacıyla karaladığını düşündüm ben

beyyza02

Müdavim
Beşeri ilaçtan kastın nedir.
şöyle söyleyeyim benşm kuşumu 3 kişi gördü sanırım 3ü de pet shoptan değil eczaneden alabileceğim ilaçlar önerdi durumu çok kötü diye, mikostatin önerildi mesela etkili diyerek. veteriner de beşeri ilaçlar öneriyoruz biz dedi ama ben bilemiyorum bu ne kadar iyi, kuşa nasıl etkisi olur,tedaviden sonra ne halde olur organları.

beyyza02

Müdavim
Ama zaten rögnfried ürünlerini kolay kolay pet shoplarda bulamayız ki, ki dünyaca bilinen bir markayken satış yapmak amacıyla karaladığını düşündüm ben
böyle olabilir tabii... bilgisiz olduğum konular. amacı buysa da işe yaradı 🙂

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
şöyle söyleyeyim benşm kuşumu 3 kişi gördü sanırım 3ü de pet shoptan değil eczaneden alabileceğim ilaçlar önerdi durumu çok kötü diye, mikostatin önerildi mesela etkili diyerek. veteriner de beşeri ilaçlar öneriyoruz biz dedi ama ben bilemiyorum bu ne kadar iyi, kuşa nasıl etkisi olur,tedaviden sonra ne halde olur organları.
Ekli dosyayı görüntüle 20953

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bununla geçmiş olsun bir daha tekrarlamaz umarım.:)

Beşeri ilaçlar aksine daha çok zarar verebilir bence. Sonuçta insanlar için yapılan ilaçlar bunlar. Hayvanlar özellikle kuşlar için çok ağır gelirler bana göre.

beyyza02

Müdavim
Bununla geçmiş olsun bir daha tekrarlamaz umarım.:)

Beşeri ilaçlar aksine daha çok zarar verebilir bence. Sonuçta insanlar için yapılan ilaçlar bunlar. Hayvanlar özellikle kuşlar için çok ağır gelirler bana göre.
Evet katılıyorum bu yönden, pet shoptan mı aldınız diye sürekli sordu hekim. yani eczane insanlar pet shop hayvanlar için sonuçta , sürekli eczaneden takviye almak ne kadar mantıklı...gerçekten kuşlar konusunda bayağı kafam karıştı 1 2 tane daha almayı düşünüyordum ileride kesinlikle vazgeçtim. kedisi olan hekime gidiyor aşı vuruyor rahatlıyor kuşlarda yeterli bilgi yok gibi, çok farklı fikirler var. sinir stres sahibi oldum iyice....

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bunu bulması zor. En son Akyol kardeslerde vardı bildiğim kadarıyla. Ama megabakteri ve kursak mantarı için en etkili ilaç bu

Murat Halisdemir

Müdavim
Ben yanlış bilmiyosam gerwit piyasa en iyi vitamin 30yıl aşkın kanatlılar üzerinde kullanım ve verim aldıklarını duydum üreticilerden içeriği bütün vitaminler var hepsini yazmıyım :)

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
gerwit w var bende de ama veteriner hiç olumlu konuşmadı, ama ben fayda ettiğine inanıyorum buradan devam edeceğim yine... sürekli darı yediği için sapı fazla veriyorum dengelesin diye. teşekkür ediyoruz 🙏
Gervit dünyaca kendini kanıtlamış üründür. Alman markası yurtdışı menşeli ürün