• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumun dışkısındaki anormallik

mortsvivants

Eski Forumcu
Senin kuşunu gördükçe sarı bi kuş istiyorum annem beni evden atacak bu gidişle tüm türleri toplayacağım 🥰😅 Bende kilosunu merak ettigim icin hassas terazi siparis ettim 100 tl
Teşekkür ederim şu sıra kargo açısından problem yaşadığım için önceliğim internetten almak değildi ama uygunmuş bakayım yine de. Geçenlerde pakistanlara takmıştım bu sıra da kayık papağanı istiyorum ben de 😁

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkür ediyoruz Demet abla, dediklerinizi yapacağız :) Epey anormal geldi dışkısı, bir de zeolit kullanmama rağmen yine iç parazit dışkılarına rastlıyoruz. Bunun için ekstra bir şey yapmalı mıyız?
Sınavıma çok yoğun çalıştığım için giremiyorum buraya, umarım sizler ve kuşlarınız çok iyidir :)
Merhaba ablacım, Rabbim zihin açıklığı versin inşallah 😊🤲💓
Zeolit tozuna devam 😊yarın veya diğer gün takviyesi fotoğraf bekliyorum 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Teşekkür ederim abla ❤ Mutlaka atacağım Gofret kankime çokça selamlar özledim onu 👋🏻 :)
Gofretciğim iyi canım benim, odadayken şarkı türkü devam, dışarı çıkınca Allah ım Allah ım, geliyorummmmm desemde sistematik olarak tiz bir sesle bağırıyor, ben, alt kat üst kat duyuyoruz,
Kafes içine ayna taktım🤣🤣🤣aynada kendini keşfetti, Ayyyy Ayyyy diyor🤪🤪🤪bak çekil yapıyor, çokkk yaramaz çokk😊🤲🥰
Paşamıda öpüyorum 😊🤲🥰

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Gofretciğim iyi canım benim, odadayken şarkı türkü devam, dışarı çıkınca Allah ım Allah ım, geliyorummmmm desemde sistematik olarak tiz bir sesle bağırıyor, ben, alt kat üst kat duyuyoruz,
Kafes içine ayna taktım🤣🤣🤣aynada kendini keşfetti, Ayyyy Ayyyy diyor🤪🤪🤪bak çekil yapıyor, çokkk yaramaz çokk😊🤲🥰
Paşamıda öpüyorum 😊🤲🥰
Hahahahahhaha çok iyi ya maşallah sübhanallah 🤣🤣🤣

mortsvivants

Eski Forumcu
Paşamıda öpüyorum 😊🤲🥰
Gofretcim bu kadar mı aynı olursunuz bir saniye gitsem deli gibi bağırıyor benimki de :) Abla bence kömür daha bir enerjik yaptı onu 😁

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Gofretcim bu kadar mı aynı olursunuz bir saniye gitsem deli gibi bağırıyor benimki de :) Abla bence kömür daha bir enerjik yaptı onu 😁
Anlık Gofret yüzüme bakarken öpmemi bekliyor, yerleşti şimdi öpücük banyosu yapıyoruz, bugün dış parazit damlası uygulandı, hassas beyimiz🥰🤲

Ekli dosyalar

Üst Alt