• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumun dışkısındaki anormallik

michaelscofield

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Dışkıda anormallik
Hastalık Belirti Tarihi
25 Şub 2025
Forum üyeleri selamlar,
Kuşum Tipitip, maşallah çok sağlıklıydı düne kadar her şey yolundaydı dışkısı vs ama bugün şimdi böyle bir dışkıyla karşılaştım. Ötmesinde enerjisinde sorun yok. Aktif olarak her gün zeolit tozu ve gerekli vitaminleri veriyorum kendisine. (Forumda tavsiye edilenler) Birkaç gün sebze vermiştim, dışkı neden böyle yeşil ve iç parazitli gibi ben çözemedim
Dün Gerwit vermiştim dışkı ondan ertesi gün böyle yeşil olur mu?
Sebebi nedendir, yardımcı olursanız sevinirim inşallah bir sorun yoktur

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

mortsvivants

Eski Forumcu
Merhaba, takviye idrarı renklendirir, sebze de yumuşatır, yarın sade su verin yem ve tohumlar, tekrar dışkı paylaşın bakalım
Maşallah SüphanAllah kanaryamıza🥰🤲😊
Çok teşekkür ediyoruz Demet abla, dediklerinizi yapacağız :) Epey anormal geldi dışkısı, bir de zeolit kullanmama rağmen yine iç parazit dışkılarına rastlıyoruz. Bunun için ekstra bir şey yapmalı mıyız?
Sınavıma çok yoğun çalıştığım için giremiyorum buraya, umarım sizler ve kuşlarınız çok iyidir :)

Son düzenleme:

Erenb51

Müdavim
Çok teşekkür ediyoruz Demet abla, dediklerinizi yapacağız :) Sınavıma çok yoğun çalıştığım için giremiyorum buraya, umarım sizler ve kuşlarınız çok çok iyidir :)
Hangi bölümü istiyorsun acaba veya kaç bin merak etmiştim de 🙂 Kuş çok tombiş duruyor 😍

mortsvivants

Eski Forumcu
Hangi bölümü istiyorsun acaba veya kaç bin merak etmiştim de 🙂 Kuş çok tombiş duruyor 😍
Teşekkür ediyoruz :)
Sayısalcıyım, bölümden ziyade sıralama hedefim var ama tabi bana kalsın şimdilik. :) Çok yönlülük deniyor herhalde sürekli düşünsem de kendimi sadece bir bölüme vermek istemiyorum. Tıp istemediğim kesin sadece 😀 Sonucuma göre karar vereceğim diyelim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kardeşim :) Şehmus abiye iletmiştim çift hesap konusunda sıkıntı olmasın diye :)
Yok çift hesap aklıma gelmedi de birkaç kez konuyu okudum acaba ben mi yanlış anlıyorum mesajları diye bir tereddüte düştüm. Sınava hazırlananların balataları yanıyor sanırım. 🤭😇 Hazırlandığım için sizin gibi 🫠 sınavınızda başarılar diliyorum 🌸 🙏🏻

mortsvivants

Eski Forumcu
Yok çift hesap aklıma gelmedi de birkaç kez konuyu okudum acaba ben mi yanlış anlıyorum mesajları diye bir tereddüte düştüm. Sınava hazırlananların balataları yanıyor sanırım. 🤭😇 Hazırlandığım için sizin gibi 🫠 sınavınızda başarılar diliyorum 🌸 🙏🏻
Of sormayınız önceki sıralamam beklediğim gibi olmayınca bu sene tekrardan hazırlanıyorum bir de. Sosyal hayat denen arkadaşın varlığını unuttuk iyice, umarım bu yaz acısını çıkartabiliriz. :)
Size de başarılar diliyorum çok mutlu olacağınız bir sonuç alırsınız umarım 🙏🏻

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Of sormayınız önceki sıralamam beklediğim gibi olmayınca bu sene tekrardan hazırlanıyorum bir de. Sosyal hayat denen arkadaşın varlığını unuttuk iyice, umarım bu yaz acısını çıkartabiliriz. :)
Size de başarılar diliyorum çok mutlu olacağınız bir sonuç alırsınız umarım 🙏🏻
Başarılı olacağınıza inanıyorum. Çok teşekkür ederim. Tüm çalışanların emek verenlerin çok mutlu olacağı bir sonuç olsun inşallah. 🌸🙏🏻

Erenb51

Müdavim
Teşekkür ediyoruz :)
Sayısalcıyım, bölümden ziyade sıralama hedefim var ama tabi bana kalsın şimdilik. :) Çok yönlülük deniyor herhalde sürekli düşünsem de kendimi sadece bir bölüme vermek istemiyorum. Tıp istemediğim kesin sadece 😀 Sonucuma göre karar vereceğim diyelim
Başarılar dilerim benimde her gün bölüm seçimim değişiyor😅 Ama sanırım mühendislik yazacağım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah sübhanallah minnoşa, minnoş tüyde ek olarak, dışkı değişiklikleri görebilirsiniz 😊🌸 İyice tombikleşmişşşşş