• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşumun dışkısı

Grooth

Aktif Üye
Merhabalar kuşumun dışkısı ekteki gibidir hiçbir sıkıntısı yok keyfi yerinde sadece bana dışkısı değişik geldi.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuş dişi mi erkek mi. Dişi ise popoyu kontrol edin. Hafif sertlik yada bombelik va mı. Biraz yumuşak dışkılama olmuş üç veya dört gün üst üste suyu tazeleyerek probiyotik verin. Birkaç gün yem haricî farklı bir şey meyve sebze gibi vs vermeyin. Sonra dışkıları takip edin.

Grooth

Aktif Üye
Merhaba kuş dişi mi erkek mi. Dişi ise popoyu kontrol edin. Hafif sertlik yada bombelik va mı. Biraz yumuşak dışkılama olmuş üç veya dört gün üst üste suyu tazeleyerek probiyotik verin. Birkaç gün yem haricî farklı bir şey meyve sebze gibi vs vermeyin. Sonra dışkıları takip edin.
Kuşum dişi hafif sertlik ya da bombelik varsa ne yapmam gerek

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yumurta ihtimali için sormuştum. Bir şey yapmanıza gerek yok. Sıkışma olmasın yeter ki. Sıkışma olursa hal ve hareketlerinden anlaşılır zaten. Yoksa kendi çıkarır yumurtayı.

Grooth

Aktif Üye
Yumurta ihtimali için sormuştum. Bir şey yapmanıza gerek yok. Sıkışma olmasın yeter ki. Sıkışma olursa hal ve hareketlerinden anlaşılır zaten. Yoksa kendi çıkarır yumurtayı.
Merhaba tekrardan. Kuşumun hal ve hareketleri de bir problem yokta gagası kahverengi oldu gibi neden olmuştur mantar riski mi var?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba tekrardan. Kuşumun hal ve hareketleri de bir problem yokta gagası kahverengi oldu gibi neden olmuştur mantar riski mi var?
Merhaba Kızışma Donemindedir. Yine Fotoğrafını Paylaşır mısınız?