• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun dışkısı uzun süredir normal değil

elifylmaz

Yeni Üye
Zeolit tozu elime ulaştı, dün kızıl dal sarısının üstüne serptim ve astım iştahla yedi. Bu uygulamayı hangi sıklıkla, kaç gün yapmalıyım? Böyle her gün dal darısı yerse bir sıkıntı çıkar mı çünkü bitirene kadar yiyor genelde? Dışkısı hala aynı durumda, yeşil ip gibi ve suluydu bu sabah.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Zeolit tozu elime ulaştı, dün kızıl dal sarısının üstüne serptim ve astım iştahla yedi. Bu uygulamayı hangi sıklıkla, kaç gün yapmalıyım? Böyle her gün dal darısı yerse bir sıkıntı çıkar mı çünkü bitirene kadar yiyor genelde? Dışkısı hala aynı durumda, yeşil ip gibi ve suluydu bu sabah.
Her gün yesin 🙏

elifylmaz

Yeni Üye
Bugün zeolit tozunun beşinci günü olucak ama dışkıda ya da kendinde bir iyileşme göremedim. İki üç gündür ayağını attırarak poposunu kaşımaya başladı ama bakınca yapışan dışkı da göremedim ben. Karaciğer ya da pankreas sıkıntısı mı diye düşünmeye başladım.

IMG_20250301_182950.jpg

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bugün zeolit tozunun beşinci günü olucak ama dışkıda ya da kendinde bir iyileşme göremedim. İki üç gündür ayağını attırarak poposunu kaşımaya başladı ama bakınca yapışan dışkı da göremedim ben. Karaciğer ya da pankreas sıkıntısı mı diye düşünmeye başladım.

Ekli dosyayı görüntüle 80322
Parazit var, karaciğer böyle kaşıntı yapmaz ama büyüme var diye düşünüyorsanız röntgen çektirin ☺ Zeolit tozu beş günde tamamen iyileşme sağlamaz ben Pakistan papağanıma bir ay kullandım ☺

elifylmaz

Yeni Üye
Zeolit tozunu kullanmaya devam o zaman. Son iki gündür ayaklarının üstünü çok kurcalıyor ağzıyla, bir de bugün sabah gagasının üstü resimdeki gibi olmuş çok çekemedim sağa sola bakınıyodu. Sizce mantar olabilir mi yoksa kurumuş mudur?

IMG_20250302_124357.jpg