• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşumun dışkısı siyah?

ckdbusra

Yeni Üye
Kafesini sık sık kontrol ederim ilk defa bu şekilde karşılaştım kitabımın üstüne yaptı ve dikkatimi çeken ilk şey rengiydi sizce normal mi bana hiç normal gelmiyor🥺
1000170441.jpg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Genel hal ve hareketleri nasıl. Yem haricî farklı bir besin tüketimi oldu mu yada sevdiği tohum seçip fazla yemiş olabilir. Diğer dışkıları da takibe alır mısınız. Videosunu da ekler misiniz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yeni oldu daha görür görmez sormak istedim gayet iyi enerjik her zamanki gibi dün biraz marul verdim yemide aynı her zamankinden yiyor
Tamam siz diğer dışkıları da takip edin. Müsait zamanınızda videosunu da ekleyin yine görelim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Eğer yediği bir şey etkilediyse birkaç saat siyah dışkı yapar. Ama yarına etkisi kalmaz videoda hastalık belirtileri göremedim temizleniyor. Yarın sabahtan itibaren dışkı gözlemi yapın.

ckdbusra

Yeni Üye
Eğer yediği bir şey etkilediyse birkaç saat siyah dışkı yapar. Ama yarına etkisi kalmaz videoda hastalık belirtileri göremedim temizleniyor. Yarın sabahtan itibaren dışkı gözlemi yapın.
Farklı bir şey yemedi ve ilk defa oldu halsizliği falan da yok

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Farklı bir şey yemedi ve ilk defa oldu halsizliği falan da yok
İkinci attığınız video da şekerleme modunda sanırım. Yanında olduğunuz için siz daha iyi bilirsiniz. Dediğim gibi yarın durumu takip edin çünkü siyah dışkının ciddiyete alınması gerekir. Ama henüz erken bunu söylemek için.

ckdbusra

Yeni Üye
İkinci attığınız video da şekerleme modunda sanırım. Yanında olduğunuz için siz daha iyi bilirsiniz. Dediğim gibi yarın durumu takip edin çünkü siyah dışkının ciddiyete alınması gerekir. Ama henüz erken bunu söylemek için.
Şimdi de beni görünce yanıma geldi teşekkür ederim yardımlarınız için dışkı takibi yapıp dönüş yaparım inşallah

ckdbusra

Yeni Üye
Kusmaya başladı yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım 🥺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gün içinde farklı bişey yedi mi

Lorca34

Yeni Üye
Tüneklerinizin ahşap olması kuşlarınızın sağlıkları için daha iyi olur. Bir de kafes kemirilmiş sanırım. Boya zehirler diye biliyorum. Hocalarımız sizi daha iyi yönlendirir elbette. Geçmiş olsun.

ckdbusra

Yeni Üye
Tüneklerinizin ahşap olması kuşlarınızın sağlıkları için daha iyi olur. Bir de kafes kemirilmiş sanırım. Boya zehirler diye biliyorum. Hocalarımız sizi daha iyi yönlendirir elbette. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim eşi hep kemiriyor bunun önüne nasıl geçebilirim

Üst Alt