• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! KUŞUMUN DIŞKISI SİM SİYAH

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Tüy kabartma,uyuma, fazla hareket etmeme,siyah dışkı
Kullanılan İlaç
Multivit
Kuşumu saldığımda hiç uçmadı 30 dakka veya 1 saate yakın sadece uyudu ve odanın sıcaklığı iyi olmasına rağmen tüylerini çok kabarttı ayrıca 2 tane dışkı yaptı eski dışkıları normal ama 2 tane dışkısı sim siyah kömür gibi ve sebzese vermedim 1 ocakta vermiştim marul 5 ocakta vitamin koydum suyuna sonra değiştim 1 2 gündür suyu taze koyuyorum ama dışkısı gerçektende çok siyah ve sürekli uyuyor bi kaç kez uçtu yem yedi suyunu içti ama uyuyor sürekli iç kanaması olabilir mi nerden anlayabilirim dışkısı şu şekildeIMG_20260107_201406.jpg

BayanLegolas

Aktif Üye
Öncelikle geçmiş olsun kuşun tünekte dururken videosunu yükleyebilir misiniz ?

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Son iki dışkı mı bu şekilde tünekte bir videosunu eklermisiniz. Şuan yeme içme durumu nasıl? Yem harici birşey yemiş kemirmiş olma ihtimali var mı? İç organ hasarı da olabilir.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun anladığım kadarıyla durum ciddi İzmir’de Burak Uçar Hoca var kanatlı uzman kendisi oraya gitmenizi tavsiye ediyorum bilmiyorsanız yardımcı olalım siyah dışkı ciddi bir konu
Burak Uçar ı forum da hiçbir şekilde önermiyoruz. 👍

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Öncelikle geçmiş olsun kuşun tünekte dururken videosunu yükleyebilir misiniz ?
Video ekleyemiyorum sadece fotoğraf atiliyor dediğim şekilde şu an kafası gomulu kuyruğu düşük ben gelince sadece gozunu açiyor ve bir yandan iştahıda çok sürekli yem yiyip aynı şekilde durmaya devam ediyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kusura bakmayın fakat video yerdende yüklenmiyor bir türlü kuşun fotoğrafını atsam uygun olurmu?
Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın.

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Son iki dışkı mı bu şekilde tünekte bir videosunu eklermisiniz. Şuan yeme içme durumu nasıl? Yem harici birşey yemiş kemirmiş olma ihtimali var mı? İç organ hasarı da olabilir.
Evet sadece son iki dışkı bu şekilde 3. Dışkı yapmasını bekliyorum fakat kafeste herhangi bir şey yemiş olamaz çünkü kafesinin altında hem ızgarası var hemde kafesi boya değil kemirip yiceği hiç bir şey yok bir de tahta tüneği var

Ekli dosyalar

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Evet sadece son iki dışkı bu şekilde 3. Dışkı yapmasını bekliyorum fakat kafeste herhangi bir şey yemiş olamaz çünkü kafesinin altında hem ızgarası var hemde kafesi boya değil kemirip yiceği hiç bir şey yok bir de tahta tüneği var
Kafes dışında bir şey var mı oyuncakları paslanmıştır ızgara olması yüzde yüz koruma yapmıyor benimki de çok yaramaz hep ızgaranın üstüne yapışmış dışkıları yemeye çalışıyor

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Kafes dışında bir şey var mı oyuncakları paslanmıştır ızgara olması yüzde yüz koruma yapmıyor benimki de çok yaramaz hep ızgaranın üstüne yapışmış dışkıları yemeye çalışıyor
Kendi dışkısını hiç yemez kafesin altında 1 kere bile görmedim 6 yaşından beri hiç yapmadı ve kafesini sürekli temizlerim

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
nasıl bir hata linki mi gönderemiyorsunuz yoksa videoyu mu yükleyemiyorsunuz

Üst Alt