• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumun dışkısı sarı renkte

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Özelden de Söyledim. Pankreas veya Safra diskisina Benziyor. Röntgen Cektirin Mutlaka. Bazen Karaciğerde Sari Diskilama Oluyor. Beslenme Düzeni Nasil Bilgi Verebilir misiniz?

Emrah23

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Özelden de Söyledim. Pankreas veya Safra diskisina Benziyor. Röntgen Cektirin Mutlaka. Bazen Karaciğerde Sari Diskilama Oluyor. Beslenme Düzeni Nasil Bilgi Verebilir misiniz?
Beslenme düzeni sadece yem yiyebiliyor şuanda daha yavru olduğu için çekirdek bile kıramıyor aspur bazlı yiyebiliyor ekstra vitamin olarak şuanda premix vitamin damla veriyorum

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Beslenme düzeni sadece yem yiyebiliyor şuanda daha yavru olduğu için çekirdek bile kıramıyor aspur bazlı yiyebiliyor ekstra vitamin olarak şuanda premix vitamin damla veriyorum
Vitamini Her Gün mü Veriyorsunuz. Şimdilik Vermeyin. Bir Kaç Gün Sadece Yemini Yesin. Diskisini Tekrar Paylaşırsanız Öyle Bir değerlendirme Yapalım. Vitaminler Diskida sarılık Yapabiliyor Bazen. Dediğim Gibi Yine düzelme Olmazsa O Zaman Kanatli Uzmanı Gidebilirsiniz.

Üst Alt