• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun dışkısı isal ve beyaz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Siz denildiği üzere probiyotik entrobac temin edin ve bunun yanında multivitamin gervit. Bu ikisini haftada bir farklı günlerde uygulayın düzenli olarak. Eğer bu diski süreklilik arz ederse tekrardan yazarsınız. Solunum problemi içinde doksimis etkenli ilaç almanız lazım. Daha anlaşılır olması için kuşun tünekte kısa bir videosunu yüklerseniz iyi olur.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kardeşim sana bir yol göstereyim mamaist . com dan gervit ve entrobac al aldıgın hesap bilgilerini @Şehmus BAKIR. Abiye yolla o sana ilaç hediye gönderecek

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ancak ilaç kullanınca muhakkak besleme takviyesi yapman lazım buda besleme aparatı ve maması demek çünkü ilaç ile birlikte bagısıklıgı ve yemesi düşecek

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Doksimis petshopta bulamazsın hayvan ilacı satan yerlerde var onu da bulamazsan muadilini al kuşta kullanıcam de

eneesz

Yeni Üye
Doksimis petshopta bulamazsın hayvan ilacı satan yerlerde var onu da bulamazsan muadilini al kuşta kullanıcam de
Veteriner bugun bana ilaç verdi agzına 4 damla damlattım kuş eskisinden daha iyi iglesti gibi canlandı biraz kafesten cıkmak istiyor bu sefer yeni aldıgım kusta sorun var isal ve boyle uyuyor sitedeki kekik cayı tarifini yapmıştım solunum hastası kusla icmisti ilacı ictikten sonra isal oldu düzelmiyor ne yapmam lazım

eneesz

Yeni Üye
Ancak ilaç kullanınca muhakkak besleme takviyesi yapman lazım buda besleme aparatı ve maması demek çünkü ilaç ile birlikte bagısıklıgı ve yemesi düşecek
Takviye olarak vitaplus var elimde iki kuşum da ondan içiyor şuan

eneesz

Yeni Üye
Veteriner bugun bana ilaç verdi agzına 4 damla damlattım kuş eskisinden daha iyi iglesti gibi canlandı biraz kafesten cıkmak istiyor bu sefer yeni aldıgım kusta sorun var isal ve boyle uyuyor sitedeki kekik cayı tarifini yapmıştım solunum hastası kusla icmisti ilacı ictikten sonra isal oldu düzelmiyor ne yapmam lazım
(kafeslerini degistigimde daha cok isal oldu ve beyazlastı)

eneesz

Yeni Üye
Ama dün suyunun içine kuru maya kat dediler kattım biraz düzelme oldu gibi sonra tekrar böyle oldu suan vitamın veriyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Suyun içine kuru maya mı 🙄 etmeyin böyle şeyler her duyduğunuzu yapmayın kullandığınız katkılari vermeyin daha kaliteli ürünler alın 👍 bağışıklık düşmüş onu güçlendirmek için gerwit ve entrobac temin ediniz ve Eğer yapabilirseniz günde bir kez kursaktan besleyin çok faydasını göreceksiniz yaklaşık iki hafta iyi bakımdan sonra tekrar ederse bu sefer ilaç öneririz.bu esnada kuşun hergun kilosunu tartın kilo kaybı olmasın bizimle paylaşın

eneesz

Yeni Üye
Suyun içine kuru maya mı 🙄 etmeyin böyle şeyler her duyduğunuzu yapmayın kullandığınız katkılari vermeyin daha kaliteli ürünler alın 👍 bağışıklık düşmüş onu güçlendirmek için gerwit ve entrobac temin ediniz ve Eğer yapabilirseniz günde bir kez kursaktan besleyin çok faydasını göreceksiniz yaklaşık iki hafta iyi bakımdan sonra tekrar ederse bu sefer ilaç öneririz.bu esnada kuşun hergun kilosunu tartın kilo kaybı olmasın bizimle paylaşın
Şuan bütün paramı solunum yolu hastası olan kuşa harcadım elimde sindirim destekleyici vitamin var diger sayfada fotoğrafı olacaktı galiba onu kullansam ise yararmı suan suyunda vitaplus var bide 1 2 hafta sonra alırım dediğiniz seyleri