• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun dışkısı düzelmiyor

Şerbet

Paylaşımcı
Hastalık Belirtileri
Göğüste şişlik ishal yer yer halsizlik
Kullanılan İlaç
Sulphamezathine elexsus probiyotik ve ozzy multi vitamin
2 aya yakın olacak kuşumun dışkısı düzelmiyor sulphamezathine kullandım ardından probiyotik şimdi de vitamin veriyorum ama dışkı sulu lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuzun dışkısından yedikleri veya içtiklerinden kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum bize verdiğiniz gıdaları anlatın veya foto yollayın skt kontrolü yapın bişey iyi gelmiyor ona bide kuşun foto veya video görebilir miyiz 👍

Şerbet

Paylaşımcı
Kuşunuzun dışkısından yedikleri veya içtiklerinden kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum bize verdiğiniz gıdaları anlatın veya foto yollayın skt kontrolü yapın bişey iyi gelmiyor ona bide kuşun foto veya video görebilir miyiz 👍
Bizim yediklerimizi yiyordu ama hastalanınca kestik vermeyi şimdi yem paket olanlardan ve dal darı veriyoruz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Karaciğer zedelenmesi olmuş olabilir evde yediklerimiz zararlı gelir onlara bu yüzden tavsiye etmem eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün röntgen çektirin ona göre ilaç verilsin

Şerbet

Paylaşımcı
Karaciğer zedelenmesi olmuş olabilir evde yediklerimiz zararlı gelir onlara bu yüzden tavsiye etmem eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün röntgen çektirin ona göre ilaç verilsin
Elazığ da yaşıyoruz burda hayvan hastanesi var ama yapıyorlar mıdır?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Probiyotik olarak ne aldınız?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
petshop bunu önerdi ben probiyotik istedim bunu verdi
🙄 İnternet üzerinden temin ediniz Diyazm 256 ve avisol-a bunları alın ve alınca bizimle resmini paylaşın yardımcı olalım 👍 bu kullandığıniz ürünleri çöpe atın ve petshopunuzu değiştirin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yem olarak ne veriyorsunuz? Onunda resmini görebilir miyim

Şerbet

Paylaşımcı
Bu hastalık bulaşıcı mı dişinin dışkısı normal hiç ishal olmadı sadece şerbet böyşe

Şerbet

Paylaşımcı
🙄 İnternet üzerinden temin ediniz Diyazm 256 ve avisol-a bunları alın ve alınca bizimle resmini paylaşın yardımcı olalım 👍 bu kullandığıniz ürünleri çöpe atın ve petshopunuzu değiştirin
Attım hemen siparişi veriyorum gelince onların da fotosunu atacağım

Bahar Y.

Müdavim
Maalesef ki bazı pet shoplar canlının iyiliğini sağlığını düşünmeyip sırf maddi çıkar için tavsiyeler öneriler yapıyor 🤦‍♀️

Üst Alt