• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun dışkıları nasıl

kubraa

Yeni Üye
içerisinde nijer vs olduğu için çiftleşmeyi hızlandırmaz mı peki?

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
içerisinde nijer vs olduğu için çiftleşmeyi hızlandırmaz mı peki?
Ben kendi tecrubelerımme dayanarak Nijer önermiyorum muhabette karaciğer yağlanması yapıyor ve baya sorun oluyor. ( ben Kusumu kaybettım ordan biliyorum) Oyüzden onun yerin taubenfit e50 kullanın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kendi konunuzdan devam edin lütfen

kubraa

Yeni Üye
Aspur neden vereceksiniz ki ☺
evde bir çift kanaryam vardı, fakat bu sabah dişisi az önce de erkeği vefat etti :cry: bende eğer ki yiyebilirlerse yemlerine katayım dedim yiyebilirlerse yesinler eğer ki yemezlerse de petshopa gidip muhabbet kuşu yemi ile değiştireceğim :)

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
evde bir çift kanaryam vardı, fakat bu sabah dişisi az önce de erkeği vefat etti :cry: bende eğer ki yiyebilirlerse yemlerine katayım dedim yiyebilirlerse yesinler dedim eğer ki yemezlerse petshopa gidip muhabbet kuşu yemi ile değiştireceğim :)
Basınız sağolsun.Kanaryalarınız niye vefat etti hastalıklarımı vardı

kubraa

Yeni Üye
Basınız sağolsun.Kanaryalarınız niye vefat etti hastalıklarımı vardı
geçen hafta pazar günü almıştık renkleri turuncuydu dişi olanın biraz beyazlıkları vardı bizde çok anlamadığımız için kendi rengidir diye düşündük, erkek olanda tupturuncuydu çok güzel bir rengi vardı fakat onun da rengi beyazlaşmaya başladı birden ne olduğunu anlayamadan vefat ettiler maalesef..

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
geçen hafta pazar günü almıştık renkleri turuncuydu dişi olanın biraz beyazlıkları vardı bizde çok anlamadığımız için kendi rengidir diye düşündük, erkek olanda tupturuncuydu çok güzel bir rengi vardı fakat onun da rengi beyazlaşmaya başladı birden ne olduğunu anlayamadan vefat ettiler maalesef..
Nasıl beyazlamaya basladı fotoları varmı merak ettim acıkcası

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Nasıl beyazlamaya basladı fotoları varmı merak ettim acıkcası
Deri paraziti olabilir bakteri pigmenti öldürür, tüylerin rengini açar, tüyler ölür dökülür ve parazit yayılır çok ilerlerse kuş tekef olur malesef😔
Başınız sağolsun

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Deri paraziti olabilir bakteri pigmenti öldürür, tüylerin rengini açar, tüyler ölür dökülür ve parazit yayılır çok ilerlerse kuş tekef olur malesef😔
Başınız sağolsun
Anladım abla benim aklıma beyazlamaya basladı diyince boya dıkları geldi acıkcası insanlar para kazanmak için herşeyi yapıyorlar

kubraa

Yeni Üye
Anladım abla benim aklıma beyazlamaya basladı diyince boya dıkları geldi acıkcası insanlar para kazanmak için herşeyi yapıyorlar
bizim aklımıza da bu geldi cünkü hastaysa eğer kuşlar ellerinden çıkarmak gibi acımasızca bir düşünceye sahip o kadar insan var ki satmak yerine iyileştirmeyi bile düşünemiyorlar..

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
bizim aklımıza da bu geldi cünkü hastaysa eğer kuşlar ellerinden çıkarmak gibi acımasızca bir düşünceye sahip o kadar insan var ki satmak yerine iyileştirmeyi bile düşünemiyorlar..
Maşallah çok güzelleşmiş ler ama çok acımasız insan lar var

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
ikisinin farklı türde olmasından kaynaklı bir durum muydu acaba rica etsem bilgilendirir misiniz?
1.kafesteki kuşlar sizin sanırım 2.kafes Google den alınmış bir fotoğraf, size ait değil
İki tür farklı birisi kırmızı kanarya diğeri mozaik kanarya, aynı cins değiller, siz internetten almışsınız fotoğrafı

kubraa

Yeni Üye
1.kafesteki kuşlar sizin sanırım 2.kafes Google den alınmış bir fotoğraf, size ait değil
İki tür farklı birisi kırmızı kanarya diğeri mozaik kanarya, aynı cins değiller, siz internetten almışsınız fotoğrafı
kafesteki kuşlar benim kuşlarımdı ikinci fotoğrafı da beyazlaşmayı göstermek adına örnek olsun diye ekledim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
evde bir çift kanaryam vardı, fakat bu sabah dişisi az önce de erkeği vefat etti :cry: bende eğer ki yiyebilirlerse yemlerine katayım dedim yiyebilirlerse yesinler eğer ki yemezlerse de petshopa gidip muhabbet kuşu yemi ile değiştireceğim :)
Başınız sağolsun 😞 Aspur, ishal durumlarında bir tatlı kaşığı iyi gelir fazlası yağlandırır dikkatli olun 🌸

Üst Alt