• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun cinsiyeti

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
@Bahar Y. @Tuğrul Bey hocam bu minik için veren arkadaş 15 günlük demiş ama siz ne düşünüyorsunuz bana pek 15 günlük gibi gelmedi ama 🤔

Bahar Y.

Müdavim
Ah bu satıcılar...
15 günlük kuş yuvadan çıkıp yeme mi düşer daha tüylenmesi bile doğru düzgün olmaz bu bebek 1 buçuk aylık civarı

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaşlar youtubede muhabbet kuşlarının 30 günlük gelişim videoları var. Yeme 30-35 gün arası düşen bir canlı nasıl 15 günlük satışa çıkarılıyor.

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Sağlıkla büyüsün 🥰 o kadar hızlı büyüyorlar ki ilk kuluckada ben şok olmuştum bir günde nasıl bu kadar büyüyorlar diye. 15 günde bu hale gelselerdi herhalde ağzım açık göz kapanmadan kafes önüne otururdum ki. Ben ilk kuluckada her akşam saatlerce sadece kuşların önünde oturuyodum 😅 15gun önce yeme düşmesi güzel tam alıştırma zamanları ne verirseniz alacaktır..

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sağlıkla büyüsün 🥰 o kadar hızlı büyüyorlar ki ilk kuluckada ben şok olmuştum bir günde nasıl bu kadar büyüyorlar diye. 15 günde bu hale gelselerdi herhalde ağzım açık göz kapanmadan kafes önüne otururdum ki. Ben ilk kuluckada her akşam saatlerce sadece kuşların önünde oturuyodum 😅 15gun önce yeme düşmesi güzel tam alıştırma zamanları ne verirseniz alacaktır..
Valla benim kendi buyuttugum kuşlar değil ama heyecanla yumurtalar çatlasın diye bekliyorum kırar bakmaz diye korkumdan doluluk kontrolü de yapmıyorum deliye döndüm burda bı de kendi yavrumun yumurtası olsa heralde kuşu yatırmam kuluçkaya falan ben koynumda isitirim doğana kadar 😜

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Valla benim kendi buyuttugum kuşlar değil ama heyecanla yumurtalar çatlasın diye bekliyorum kırar bakmaz diye korkumdan doluluk kontrolü de yapmıyorum deliye döndüm burda bı de kendi yavrumun yumurtası olsa heralde kuşu yatırmam kuluçkaya falan ben koynumda isitirim doğana kadar 😜
İlk kuluçka heyecanı çok başka 💜 ama onlar öyle iyi biliyorlar ki ne yapacaklarını şaşırıyor insan .. annenin yavrusunu besleyişi gözümde hala benim . ( Yuvada bı delik vardı oraya telefon kamerasını koyup çaktırmadan bakıyodum 😅)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İlk kuluçka heyecanı çok başka 💜 ama onlar öyle iyi biliyorlar ki ne yapacaklarını şaşırıyor insan .. annenin yavrusunu besleyici gözümde hala benim . ( Yuvada bı delik vardı oraya telefon kamerasını koyup çaktırmadan bakıyodum 😅)
Valla ben de hiç yumurtaları ellemeden fener ışığıyla baksam veya çekip buraya atsam anlaşılır mı diye merak ediyorum 🤔

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Valla ben de hiç yumurtaları ellemeden fener ışığıyla baksam veya çekip buraya atsam anlaşılır mı diye merak ediyorum 🤔
Yok belli olmuyor öyle . Hemde anneyi tedirgin edebilirsin . Huyunu bilemediğimiz içinde farklı tepkide olabilir. Ben bilemedim ama illa bakicam derseniz kaygilandirmamak gerek anne disardayken yuvanın kapağını kapatıp birini alıp bakıyodum hemen ben

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yok belli olmuyor öyle . Hemde anneyi tedirgin edebilirsin . Huyunu bilemediğimiz içinde farklı tepkide olabilir. Ben bilemedim ama illa bakicam derseniz kaygilandirmamak gerek anne disardayken yuvanın kapağını kapatıp birini alıp bakıyodum hemen ben
Valla flaşla çektim hemen hiç dokunmadım dayanamadım 😂 ama hepsi aynı bunların nasıl anlicaz ki dolu mu boş mu 😅

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Dolu gibi görünüyorlar ama emin olamadım 🤔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah bana göre hepsi dolu sağlıkla gelsinler 😁ben senden önce teyze oldum 🤣🤣
Kız solda alttaki diğerlerine göre mat duruyor acaba o mu dolu veya diğerleri dolu da o boş mu veya açıdan mı öyle kafamda bi milyon soru vardı şimdi zibilyon tane oldu 🤣🤣🤣