• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Kuşumun cinsiyeti

Koza

Aktif Üye
Örnek kendi kuşum bende beyaz diye almıştım albinoymuş gün ışığında bile kırmızı göz
Evet biz de beyaz kuş diye düşünmüştük internette türünü araştırırken albino sandık. Ne güzel ele alışmış. Bizimki henüz iki haftadır bizimle ve iki tane kuş olduğu için ele alıştırabilir miyiz diye düşünüyorum.

Bekir66

Aktif Üye
Evet biz de beyaz kuş diye düşünmüştük internette türünü araştırırken albino sandık. Ne güzel ele alışmış. Bizimki henüz iki haftadır bizimle ve iki tane kuş olduğu için ele alıştırabilir miyiz diye düşünüyorum.
Biraz zor galiba üstatlar daha iyi bilir o konuları ama ayrı iken ilgilenirseniz size düşer ve öğrenmeye başlarlar

Koza

Aktif Üye
Biraz zor galiba üstatlar daha iyi bilir o konuları ama ayrı iken ilgilenirseniz size düşer ve öğrenmeye başlarlar
Koparacak kadar kuvvetli ısırmasa iyi ama korkumuzdan pek bir şey de yapamadık. Biraz bize ve ortama alışmasını bekliyoruz. 😀

Bahar Y.

Müdavim

Bekir66

Aktif Üye
Koparacak kadar kuvvetli ısırmasa iyi ama korkumuzdan pek bir şey de yapamadık. Biraz bize ve ortama alışmasını bekliyoruz. 😀
Çiftse zor biraz tek olmuş olsa 1 hafta yeterli sonra eline alıştırma sonra kafes dışarı ilk evde ucuş kazayla sonuçlanacak mümkünse cok perdeli yerde serbest bırakılmalı

Koza

Aktif Üye
Çiftse zor biraz tek olmuş olsa 1 hafta yeterli sonra eline alıştırma sonra kafes dışarı ilk evde ucuş kazayla sonuçlanacak mümkünse cok perdeli yerde serbest bırakılmalı
Uçuşlara başladı. Bir haftadır ötmeye 3 gündür de evi turlamaya başladı. Oldukça meraklı ve kafese dönme işini de bugün çözdü galiba. Sorun yaşamadık.

Bekir66

Aktif Üye
Bu arada tekrar bakınca dikkatimi çektide kuşunuz tamamen beyaz değil sanırım kanatlarında ve kafasında kahverengilikler görünüyor
Fotoğraf ta öyle sanırım çene altı kalın tüyler daha acık farklı bi beyazımsı diğer taraflarda kir ( biraz pasaklı kızımız ) cinsiyeti bende burdan öğrendim saul sunlar