• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Cinsiyeti

Arsızıım

Yeni Üye
Flaşsız çekim daha doğru bilgi verir. Bu tatlı minnoş dişi 🌸 hatta çok yavaştan kızgınlık belirtileri var.
Yaa cok teşekkür ederim. Benim hiç dişi kuşum olmamıştı, dişi olmasına ragmen aşırı konusmaya calısıyor mırıldanıyor, o kadar oyuncu ki. Peki yumurta olayı falan nasıl oluyor, eş düşünmüyorum yine de yumurta oluyor mu biraz komik olucak ama😅

Ece A.

Paylaşımcı
Dişiler de konuşur :) Erkeklere nazaran daha yavaş öğrenir ama iyi bir ilgi ile onlarda konuşur 😊 Yumurta konusunda da kendi kendine yumurtlayabildiğini okumuştum kızgınlık yumurtaları atıyorlarmış sanırım😅

Arsızıım

Yeni Üye
Dişiler de konuşur :) Erkeklere nazaran daha yavaş öğrenir ama iyi bir ilgi ile onlarda konuşur 😊 Yumurta konusunda da kendi kendine yumurtlayabildiğini okumuştum kızgınlık yumurtaları atıyorlarmış sanırım😅
Tüh yeni bir heyecanlı dönem başlıyor bana desenize, neyse bakalım yaşayarak öğreneceğiz buraya daha cok konu açarım herhalde😅🤍

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaa cok teşekkür ederim. Benim hiç dişi kuşum olmamıştı, dişi olmasına ragmen aşırı konusmaya calısıyor mırıldanıyor, o kadar oyuncu ki. Peki yumurta olayı falan nasıl oluyor, eş düşünmüyorum yine de yumurta oluyor mu biraz komik olucak ama😅
Kızgınlık yumurtası yapadabilir yapmayadabilir. Üstüne düşerseniz konuşadabilir. Hatta anaç yapılarından dolayı dişi kuşlar ebeveynlerine daha sadıklar diye biliyorum. Sağlıklı ömrü olsun 🌸

Arsızıım

Yeni Üye
Üst Alt