• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kusumun cinsiyeti ve yasi

kuçi

Aktif Üye
Merhaba kusum bildigim kadariyla 3.5 aylik ve erkek. ama siz degerli hocalariminda gorusunu almaj isterim

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba resim eklermisiniz?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kanatlarının altı beneksiz olduğu için erkek diye düşünüyorum, yaşı konusunda yavru olduğunu düşünüyorum ama tam ayını tahmin edemedim maşallah 🧿

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hadi sen de artık yat @kuçi 😁

kuçi

Aktif Üye
Minnak ya nasıl tatlı maşallah! Yavru daha belli ama kaç aylık bilemedim max 3 aylık gibime geliyor! Cinsiyete gelince biraz daha büyüsün kur ötüşünden belli olur diğer yöntemler yanıltabilir
tesekkur ederiz 😇 cokta yaramaz 😁

FATİHHANCER

Yeni Üye
Maşallah çok tatlı masum bakışlara bak :ROFLMAO:Ayak kalınlığı,gaganın pürüssüzlüğü ve göz çevresine bakılacak olursa 4-5 aylık diyebilirim, gagası uzamaya başlamış mineral blok ya da gaga taşı kullanmıyorsanız kullanmanızı öneririm kendisi törpüleyecektir.Kullanıyorsanız gaga taşı ve mineral blok kumlu tünek mutlaka alın çok işe yarıyor tırnak ve gaga törpülemesinde ..Kesinlikle gaga ve tırnak kesimi yapmayalım:)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah çok tatlı masum bakışlara bak :ROFLMAO:Ayak kalınlığı,gaganın pürüssüzlüğü ve göz çevresine bakılacak olursa 4-5 aylık diyebilirim, gagası uzamaya başlamış mineral blok ya da gaga taşı kullanmıyorsanız kullanmanızı öneririm kendisi törpüleyecektir.Kullanıyorsanız gaga taşı ve mineral blok kumlu tünek mutlaka alın çok işe yarıyor tırnak ve gaga törpülemesinde ..Kesinlikle gaga ve tırnak kesimi yapmayalım:)
Yanlış anlamayın beni, kumlu tünek önermiyoruz çünkü ayaklarda tahrişe sebep olabiliyor bazen. Ama diğer dediklerinizi katılıyorum 🙂

FATİHHANCER

Yeni Üye
Yanlış anlamayın beni, kumlu tünek önermiyoruz çünkü ayaklarda tahrişe sebep olabiliyor bazen. Ama diğer dediklerinizi katılıyorum 🙂
Teşekkür ederim yanlış anlamam sorun değil tabi ki fikrini söyleyebilirsin :) tahriş yapıyor evet ben o yüzden mesela 2 normal tünek varsa bir tane kumlu tünek kafese yerleştiriyorum sadece kumlu tünek tahriş yapar doğru:)

Üst Alt