• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun cinsiyeti ve gagasındaki çatlağa benzeyen şey

3 hafta önce muhabbet kuşu aldım , ilk tecrübem aldığım beyefendi bana yavru ve erkek dedi. Kuşum hakkında cinsiyet , tür tahmini yapabilirmisiniz . Ayrıca gagasında çatlak gibi duran birşey var o nedir?

Esraömer

Paylaşımcı
3 hafta önce muhabbet kuşu aldım , ilk tecrübem aldığım beyefendi bana yavru ve erkek dedi. Kuşum hakkında cinsiyet , tür tahmini yapabilirmisiniz . Ayrıca gagasında çatlak gibi duran birşey var o nedir?
İlk aldığınızda da mı böyleydi gagası açıldımı rengi acaba bana da dişi gibi geldi

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kandırılmışım demek ki halbuki 30 yıldır kuşçuluk yapıyorum demişti 😊😐
Bunun yılla alakası pek yok, bazen kuşların ceresi yanıltıcı olabiliyor yavruluk döneminde. Benim iki minnoşum var, birinin erkek olduğu kesin ama diğeri konusunda 5 şubattan beri kaç post actiysam forum hep ikiye ayrılıyor hala net bişey yok ortada 🤣🤣🤣

Esraömer

Paylaşımcı
Kandırılmışım demek ki halbuki 30 yıldır kuşçuluk yapıyorum demişti 😊😐
Bende kendi ablama erkek diye dişi vermişim yavrularımdan halbuki hareket olarak erkek gibiydi gagasıda erkekti Kuşçu arkadaşın ilk lafı bu kesin erkek kendini nasıl belli ediyor demişti 😂😂 ama şuan dişiye dönmüş gagası nasip birazcıkta yaa ama bu forumda öğrendiğim birşey var dişi olsun taştan olsun diyorlar daha vefalı oluyorlarmış 🥰

Bende kendi ablama erkek diye dişi vermişim yavrularımdan halbuki hareket olarak erkek gibiydi gagasıda erkekti Kuşçu arkadaşın ilk lafı bu kesin erkek kendini nasıl belli ediyor demişti 😂😂 ama şuan dişiye dönmüş gagası nasip birazcıkta yaa ama bu forumda öğrendiğim birşey var dişi olsun taştan olsun diyorlar daha vefalı oluyorlarmış 🥰
Yaa çok sevindim beni sevsin alışsın da 🥰

Üst Alt