• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt Kuşumun cinsiyeti nedir :)

Kussever14

Aktif Üye
Bu kuşumuzu yeni aldık :) yeme yeni düşmüş ama anlayan arkadaşlar olur diye düşündüm sizce cinsiyeti nedir ? Birde gagasındaki siyahlık normal mi ? Şimdiden teşekkür ederim 🤩

Kussever14

Aktif Üye
Herkese teşekkür ederim cevapları için :) Dişi kuşlar konuşmaz diyorlar ben konuşması oyun oynaması bize alışması için yavrudan bir kuş aldım dişiler konuşmuyor mu acaba nasıl bir yol izleyebilirim :)

Kussever14

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba :) Şeker’in 2. Kuluçkası ilkinde bütün yumurtalarımız boştu şuan bu 6 yumurtanın hepsi dolu 7 Aralıkta ilk yumurta oldu 21 aralığa kadar yumurtlama devam etti kuluçkada hiç kalkmadı hep yatıyor yumurtalar sıcacık ama hiç çatlama bile yok ne yapabilirim :(

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba :) Şeker’in 2. Kuluçkası ilkinde bütün yumurtalarımız boştu şuan bu 6 yumurtanın hepsi dolu 7 Aralıkta ilk yumurta oldu 21 aralığa kadar yumurtlama devam etti kuluçkada hiç kalkmadı hep yatıyor yumurtalar sıcacık ama hiç çatlama bile yok ne yapabilirim :(
Merhaba, yumurtaya hepsine bir mi yattı? Yoksa yumurtladıkaça mı yattı?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese teşekkür ederim cevapları için :) Dişi kuşlar konuşmaz diyorlar ben konuşması oyun oynaması bize alışması için yavrudan bir kuş aldım dişiler konuşmuyor mu acaba nasıl bir yol izleyebilirim :)
Tekrar Merhaba dişi erkek ilgi ve sevgi ile konuşur, dişi nazlı olur sonuçta hepsi papağan türüdür

Kussever14

Aktif Üye
Merhaba, yumurtaya hepsine bir mi yattı? Yoksa yumurtladıkaça mı yattı?
Yumurtladıkça yattı zaten ilk yumurtları aldım iki tane vardı onları biraz bekletmek için almadım birden almak istemedim alacağım gün yeni yumurta yaptı yani hiç kalkmadı aslında

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yumurtladıkça yattı zaten ilk yumurtları aldım iki tane vardı onları biraz bekletmek için almadım birden almak istemedim alacağım gün yeni yumurta yaptı yani hiç kalkmadı aslında
o zaman bekleyin inşallah çıkacaktır😊🤲

Kussever14

Aktif Üye
Merhaba durum çok acil kuşum 6 tane yumurtaya yatıyordu şuan güncel yumurta 5 alt tarafında bişey var anlamadım yumurta oraya yapışmış gibi ve kuluçkaya yatarken tekrar çiftleşmeye başladılar
Elime alamıyorum dişi çok ısırıyor

Ekli dosyalar

Kussever14

Aktif Üye
Merhaba durum çok acil kuşum 6 tane yumurtaya yatıyordu şuan güncel yumurta 5 alt tarafında bişey var anlamadım yumurta oraya yapışmış gibi ve kuluçkaya yatarken tekrar çiftleşmeye başladılar
Elime alamıyorum dişi çok ısırıyor
Kuşumu elime aldım ordaki şeye dokunmak istedim direkt elime geldi dolu olan yumurtlamız kırılıp ona yapışmış içindeki yavru ölmüş
Bu saatten sonra ne yapabilirim kuşum yapışan yeri kendisi temizlemeye çalışıyor şuan çok üzüldüm elim ayağım titremeye başladı ilk defa görüyorum @Demet bükay

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşumu elime aldım ordaki şeye dokunmak istedim direkt elime geldi dolu olan yumurtlamız kırılıp ona yapışmış içindeki yavru ölmüş
Bu saatten sonra ne yapabilirim kuşum yapışan yeri kendisi temizlemeye çalışıyor şuan çok üzüldüm elim ayağım titremeye başladı ilk defa görüyorum @Demet bükay
Merhaba çatlayıp kırılmış olabilir, çevirirken oluyor bazen
Yavruyu ezmişte olabilir çıkarken, gözlemleyin mutlaka

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Korkmayın kabukları alıyordur, elinize gelirse nemli bir bezle silebilirsiniz yumurta yapışkandır normal

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet abla temizledi sonra kuluçkaya yatmaya devam etti teşekkür ederim yardımların için 🥰
Gözünüz aydın olsun ablacığım 😊🤲🥰maşallah SüphanAllah sağlıklı gelsinler inşallah bebekler🥰🤲😊

Üst Alt