• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumun cinsiyeti nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turta

Yeni Üye
Merhaba cinsiyetini burnuna bakıp anlayamıyor musun kör demeyin anlamıyorum. Çünkü mavili cere iki cinsiyette de oluyor diye biliyorum ve ayrım yapamadım. Kuşumuzu sahiplendiğimiz aile erkek olduğunu söylemişti ve ben de hiç sorgulamadım cinsiyetini. Ama bu forumda birkaç hafta önce kız olduğunu söylediler ve bana da öyle geldi ceresine bakınca. Ama bebeğimin cere rengi her gün farklı görünüyor cinsiyetini anlayamadım tam. Kuşumun cinsiyeti nedir arkadaşlar? Bir gün oğlum bir gün kızım diye sevmemden kuş bile şaşırdı.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Sizin yavrunuzun cinsiyetini ben ve birkaç arkadaşım yorumladı diye hatırlıyorum 😊 Şöyle her iki cinsiyette de mavi olabilir doğru fakat dişiler de cere rengi açık mavi uçuk mavi olur erkeklerin ise koyu mavi daha belirgin mavi olur. Ve dişilerin cere kenarı yani burun delikleri kenarı beyaz olur. Tüm bu şartlara bakarsak yavrunuz net dişi 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba cinsiyetini burnuna bakıp anlayamıyor musun kör demeyin anlamıyorum. Çünkü mavili cere iki cinsiyette de oluyor diye biliyorum ve ayrım yapamadım. Kuşumuzu sahiplendiğimiz aile erkek olduğunu söylemişti ve ben de hiç sorgulamadım cinsiyetini. Ama bu forumda birkaç hafta önce kız olduğunu söylediler ve bana da öyle geldi ceresine bakınca. Ama bebeğimin cere rengi her gün farklı görünüyor cinsiyetini anlayamadım tam. Kuşumun cinsiyeti nedir arkadaşlar? Bir gün oğlum bir gün kızım diye sevmemden kuş bile şaşırdı.
Kitaplığı yuva sanıyor yazmıştık hatta 😊
Dişi😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt