S Sami Paylaşımcı Katılım 20 Ağu 2021 Mesajlar 283 Tepkime puanı 65 Puanları 28 8 Eyl 2021 #1 Kuşum erkek mi dişi mi
S Sami Paylaşımcı Katılım 20 Ağu 2021 Mesajlar 283 Tepkime puanı 65 Puanları 28 8 Eyl 2021 #2 Sami' Alıntı: Kuşum erkek mi dişi mi Genişletmek için tıkla ... Daha yem kıramıyor 2 3 hafta sonra cinsiyeti belli olur mu
Sami' Alıntı: Kuşum erkek mi dişi mi Genişletmek için tıkla ... Daha yem kıramıyor 2 3 hafta sonra cinsiyeti belli olur mu
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 669 Tepkime puanı -43 Puanları 0 8 Eyl 2021 #3 Henüz çok küçük fakat dişi diyorum ben
S Sami Paylaşımcı Katılım 20 Ağu 2021 Mesajlar 283 Tepkime puanı 65 Puanları 28 8 Eyl 2021 #4 Şimal Kuş' Alıntı: Henüz çok küçük fakat dişi diyorum ben Genişletmek için tıkla ... Petshopa sordum.dişi dedi
Şimal Kuş' Alıntı: Henüz çok küçük fakat dişi diyorum ben Genişletmek için tıkla ... Petshopa sordum.dişi dedi
S Sami Paylaşımcı Katılım 20 Ağu 2021 Mesajlar 283 Tepkime puanı 65 Puanları 28 8 Eyl 2021 #5 Sami' Alıntı: Petshopa sordum.dişi dedi Genişletmek için tıkla ... 1 hafta sonra tekrar atarım isterseniz erkek istiyorum da o na göre alcam
Sami' Alıntı: Petshopa sordum.dişi dedi Genişletmek için tıkla ... 1 hafta sonra tekrar atarım isterseniz erkek istiyorum da o na göre alcam
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 669 Tepkime puanı -43 Puanları 0 8 Eyl 2021 #6 Sami' Alıntı: 1 hafta sonra tekrar atarım isterseniz erkek istiyorum da o na göre alcam Genişletmek için tıkla ... Çok yüksek ihtimalle dişi isterseniz değiştirin alacağınız kuşun fotoğrafını atın cinsiyet konusunda yardımcı olalım
Sami' Alıntı: 1 hafta sonra tekrar atarım isterseniz erkek istiyorum da o na göre alcam Genişletmek için tıkla ... Çok yüksek ihtimalle dişi isterseniz değiştirin alacağınız kuşun fotoğrafını atın cinsiyet konusunda yardımcı olalım
S Sami Paylaşımcı Katılım 20 Ağu 2021 Mesajlar 283 Tepkime puanı 65 Puanları 28 8 Eyl 2021 #7 Şimal Kuş' Alıntı: Çok yüksek ihtimalle dişi isterseniz değiştirin alacağınız kuşun fotoğrafını atın cinsiyet konusunda yardımcı olalım Genişletmek için tıkla ... Daha almadım arkadaşım attı eğer erkekse almayı planlıyordum
Şimal Kuş' Alıntı: Çok yüksek ihtimalle dişi isterseniz değiştirin alacağınız kuşun fotoğrafını atın cinsiyet konusunda yardımcı olalım Genişletmek için tıkla ... Daha almadım arkadaşım attı eğer erkekse almayı planlıyordum
S Sami Paylaşımcı Katılım 20 Ağu 2021 Mesajlar 283 Tepkime puanı 65 Puanları 28 8 Eyl 2021 #8 Şimal Kuş' Alıntı: Çok yüksek ihtimalle dişi isterseniz değiştirin alacağınız kuşun fotoğrafını atın cinsiyet konusunda yardımcı olalım Genişletmek için tıkla ... Telefon numaranızı verebilir misiniz buraya video atamıyorum da size atım orda bir tane var o erkek mi diye size sorim
Şimal Kuş' Alıntı: Çok yüksek ihtimalle dişi isterseniz değiştirin alacağınız kuşun fotoğrafını atın cinsiyet konusunda yardımcı olalım Genişletmek için tıkla ... Telefon numaranızı verebilir misiniz buraya video atamıyorum da size atım orda bir tane var o erkek mi diye size sorim
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 669 Tepkime puanı -43 Puanları 0 8 Eyl 2021 #9 Sami' Alıntı: Telefon numaranızı verebilir misiniz buraya video atamıyorum da size atım orda bir tane var o erkek mi diye size sorim Genişletmek için tıkla ... Streamable.com dan ekleyebilirsiniz, arada kalınacak bir cereyse benim bilgim yetersiz kalabilir diğer üyelerimizinde yorumlarını almış oluruz
Sami' Alıntı: Telefon numaranızı verebilir misiniz buraya video atamıyorum da size atım orda bir tane var o erkek mi diye size sorim Genişletmek için tıkla ... Streamable.com dan ekleyebilirsiniz, arada kalınacak bir cereyse benim bilgim yetersiz kalabilir diğer üyelerimizinde yorumlarını almış oluruz
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,684 Tepkime puanı 5,000 Puanları 113 9 Eyl 2021 #10 Kuşunuz disi gözüküyor
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 9 Eyl 2021 #11 Dişi o fotodaki kuş